Ειρήνη Παπαδοπούλου: Τι την ενόχλησε περισσότερο στο Survivor;

Από τον Μαρίνο Βυθούλκα

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, μιλώντας στο People δεν διστάζει να παραδεχτεί πως κατά κάποιον τρόπο υπέστη και ένα ψυχολογικό bullying, κάτι που της ξύπνησε δυσάρεστες μνήμες του παρελθόντος. «Είμαι συναισθηματικός άνθρωπος και αρκετά ευαίσθητη. Στη ζωή μου στενοχωριέμαι εύκολα από τις ανθρώπινες συμπεριφορές, είτε είσαι κολλητός μου είτε δεν είσαι. Η έλλειψη σεβασμού και ανθρωπιάς είναι κάτι που δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Έτσι και στο Survivor, ορισμένα πράγματα με στενοχώρησαν και τα πήρα προσωπικά» εξηγεί.

Στην εκπομπή Panorama Survivor είπε επί λέξει πως «άργησα να πάρω πρέφα πολλά πράγματα» και της ζητώ να γίνει πιο συγκεκριμένη. «Δεν είχα προετοιμαστεί για το πώς παίζεται το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν γνώριζα ότι θα υπήρχαν χτυπήματα κάτω από τη μέση, παρά μόνο για ορισμένες δυσκολίες που θα έχουν σχέση με την πείνα, την επιβίωση στην ύπαιθρο, αλλά και τα σκληρά αγωνίσματα. Δεν πρόλαβα να προετοιμάσω τον εαυτό μου και σ’ το λέω αυτό γιατί, αν το σκεφτόμουν καλύτερα, μπορεί και να μην πήγαινα καθόλου στο παιχνίδι» αποκαλύπτει στο People.

eirini papadopoulou people 204 (5)

Αντιλαμβάνομαι πως αυτό που την ενόχλησε περισσότερο ήταν πως αρκετοί από τους συμπαίκτες της είχαν τακτική, στρατηγική και κάποιο συγκεκριμένο σκοπό. Ο σκοπός αυτός ήταν κόντρα στην αθλητική της παιδεία και στην ομαδικότητα που έχει υιοθετήσει από τα παιδικά της χρόνια αλλά και κόντρα γενικά στο πώς λειτουργεί σαν άνθρωπος. «Το θέμα για μένα τουλάχιστον είναι, αφού δεν ταιριάξαμε, να παίζαμε δίκαια, είτε για το καλό της ομάδας είτε για τον εαυτούλη μας, ώστε να υπάρχει ευγενής άμιλλα. Μου αρέσει να υπάρχει δικαιοσύνη σε όλα. Επικροτώ εκείνον που δίνει τον καλύτερό του εαυτό και όχι εκείνον που προσπαθεί να “φάει” τον ικανό. Από την πλευρά μου, θεωρώ πως ήμουν χρήσιμη και αποδοτική για την ομάδα μου, αλλά από κάποια στιγμή και μετά αισθανόμουν πως έψαχναν τρόπους για να με βρουν φάουλ και να με στήσουν στη γωνία, αφού πρώτα μου επιβλήθηκαν ως πλειοψηφία. Κι εγώ είχα ενοχληθεί από ορισμένα πράγματα, αλλά στο συμβούλιο του Survivor ψήφιζα με βασικό κριτήριο το ποιος είναι πιο αδύναμος κρίκος στην ομάδα μου. Η δική μου επιθυμία ήταν να υπάρχει ομαδικότητα αλλά και ανθρώπινο νοιάξιμο. Να εμψυχώνει ο ένας τον άλλον. Προστάτευα τους συμπαίκτες μου, ακόμα και προς το τέλος, που είχα θυμώσει. Πιστεύω πως ορισμένοι εκμεταλλεύτηκαν κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μου και προσπάθησαν να γίνουν χειριστικοί απέναντί μου».

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο Θέμα.

]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα