Ειρήνη Παπά: Η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της

 

Ειρήνη Παπά: Η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της

Πολλά έχουν γραφτεί στα social media και στα μέσα ενημέρωσης το τελευταίο διάστημα για την Ειρήνη Παπά και την κατάσταση της υγείας της. Για την κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιό, γράφτηκε ακόμα και πως έχει πεθάνει, είδηση την οποία αναπαρήγαγε και ο Ηλίας Ψινάκης.

Όμως τι πραγματικά συμβαίνει;

Η ανιψιά της Ειρήνης Παπά, Μέλια Τατάκη μίλησε στην Athens Voice και την Αθηνά Γκόρου και σχολίασε: «Είμαστε πολύ λυπημένοι. Από χθές το βράδυ μας παίρνουν τηλέφωνο να μας συλλυπηθούν για έναν άνθρωπο που δεν είναι νεκρός. Παρουσιάζεται μια θλιβερή εικόνα μιας γυναίκας που, σε αντίθεση με αυτό που γράφεται, ζει με αξιοπρέπεια, δύναμη και περιβάλλεται από πολλή αγάπη. Ναι, η Ειρήνη έχει Αltzheimer’s. Η αρρώστια δεν είναι ντροπή και μπορεί να συμβεί αναπάντεχα στον καθένα. Εδώ και πέντε χρόνια το έχουμε χειριστεί με ιδιαίτερη προσοχή και πάντοτε διακριτικά. Γιατί να γράφονται τώρα τόσες ανακρίβειες; Χωρίς οι αρθρογράφοι να μπαίνουν καν στον κόπο να επαληθεύσουν τις “πληροφορίες” τους».

Μάλιστα φρόντισε να διευκρινίσει πως η ηθοποιός δεν είναι κατάκοιτη και ασφαλώς καθόλου παραμελημένη. Αντιθέτως την φροντίζουν τρεις ακόμη γυναίκες και ένας φυσιοθεραπευτής, που την γυμνάζει συστηματικά 5 φορές την εβδομάδα.

«Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει και αυτό μας έχει στεναχωρήσει πολύ. Η ίδια κρατούσε πάντοτε την ιδιωτική της ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και εμείς τώρα που νοσεί. Είναι η αδελφή της μητέρας μου. Η αγαπημένη μου θεία. Έχει πάντα την απόλυτη αφοσίωση και τη φροντίδα μου και την αγάπη όλων των ανιψιών της. Το ότι είναι ζωντανή και σε ζηλευτή φυσική κατάσταση και ότι καταφέραμε να γιορτάσουμε για 89η φορά τα γενέθλιά της, είναι μόνο από αγάπη» λέει η Μέλια Τατάκη.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα