Ειρήνη Νικολοπούλου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά την ηλικία της και αποδεικνύει γιατί δεν είναι ρατσίστρια

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μιλά για τη μητρότητα, τη διακοπή της συνεργασίας της με το Ε, απαντά σε όσους τη θεωρούν ρατσίστρια και αποκαλύπτει για πρώτη φορά την ηλικία της όπως διαβάζουμε στο Peoplegreece.com.

Για τη μητρότητα: «Μου άρεσε υπερβολικά που έγινα μητέρα, αλλά η τηλεόραση ήταν ήδη μέσα στη ζωή μου και ήταν πάρα πολύ δύσκολο να πω ότι θα είμαι η τέλεια μητέρα. Έχω πει πολλές φορές ότι δεν ήμουν, αλλά προσπαθούσα», δήλωσε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και την εκπομπή «Join Us».

Για τη διακοπή της συνεργασίας της με το «Ε»: «Στο “E” ήταν σαν να ξεκινούσα πάλι τα ίδια. Εντάσεις, αργά και άλλαξε ξανά τη ζωή σου και θυσίασέ τα πάλι από την αρχή».

Για όσους τη χαρακτήρισαν «ρατσίστρια»: «Ένιωσα αδικία γιατί γράφτηκε ότι είμαι ρατσίστρια. Δεν μπορώ να το ακούω διότι έχω βαφτίσει ένα παιδάκι που είναι Αλβανός. Η νυν γραμματέας μου είναι Αλβανή. Το παιδάκι που μεγάλωσα είναι Φιλιππινεζάκι. Πριν από δύο χρόνια πήρα συνέντευξη από μία κοπέλα που είναι νάνος, την αγάπησα και με αγάπησε και έφερε ένα παιδί στο κόσμο το οποίο και βάφτισα».

Για την ηλικία της: «Είμαι 16/08 του 1958. Γιατί το λέω αυτό; Ποια είναι γεννημένη την ίδια μέρα; Η Madonna, σε παρακαλώ, σε παρακαλώ».

Αυτό ήταν ένα preview από τη συνέντευξή της, η οποία θα μεταδοθεί αύριο στην εκπομπή «Join Us».

Δείτε το video:

Πηγή: Peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα:

Ειρήνη Νικολοπούλου: Μας συστήνει για πρώτη φορά την πανέμορφη κόρη της

Ειρήνη Νικολοπούλου: Γιατί αναγκάστηκε να δώσει 15.000 ευρώ στην πρώην οικιακή της βοηθό;

H απάντηση της Ειρήνης Νικολοπούλου:«Έχω καταστραφεί ηθικά, ψυχολογικά, επαγγελματικά, οικονομικά»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα