Ειρήνη Δούκα: The lady rocks

Η Ειρήνη Δούκα φοράει τη θηλυκή εκδοχή των πιο επίκαιρων δερμάτινων κομματιών της γκαρνταρόμπας, μας αποκαλύπτει από πού πηγάζουν τα μυστικά της ομορφιάς της, σε ποιον απευθύνεται όταν θέλει στιλιστικές συμβουλές, αλλά και τα νέα της καλλιτεχνικά ξεκινήματα.

SHOW TIME «Τα ρούχα που φοράει κανείς πάνω στη σκηνή πρέπει να συμβαδίζουν με τη μουσική ή γενικά με το είδος της παράστασης που θέλει να παρουσιάσει. Μου αρέσουν οι λεπτομέρειες που προσδίδουν κάποια θεατρικότητα και μεταφέρουν τη μαγεία της σκηνής στο θεατή, ακόμα και αν αυτό είναι ένα φτερό σε ένα καπέλο. Στην καθημερινή μου ζωή ακολουθώ πάντα τη διάθεση μου και αποστρέφομαι τα trends, καθώς πιστεύω ότι αφαιρούν από τη μοναδικότητα της κάθε εμφάνισης, στοιχείο που είναι απαραίτητο για μένα»

70s LOVE «Αν έπρεπε να διαλέξω ένα κομμάτι που έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία και με κάνει να αισθάνομαι λίγο περισσότερο αυτοπεποίθηση όταν το φοράω, θα έλεγα το μπλε παλτό της μαμάς μου, το οποίο έχει επιβιώσει από τη δεκαετία του ’70. Παρ’ όλα αυτά, θέλω να πιστεύω ότι η αυτοπεποίθηση μου δεν εξαρτάται από τα ρούχα που γεμίζουν τη ντουλάπα μου!».

Διαβάστε περισσότερα στο InStyle Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί.

Διαβάστε ακόμηΔημήτρης Λαγιόπουλος: Wild at heart

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα