Irina Shayk: Δείτε με pixie cut τη Ρωσίδα καλλονή!

 

Η Irina Shayk είναι εδώ και πολλά χρόνια στο προσκήνιο, όχι μόνο ως top model, αλλά και σαν celebrity. Το 33χρονο μοντέλο το γνωρίσαμε πρώτα από την σχέση της με τον άσσο του ποδοσφαίρου, Ronaldo, ενώ τώρα είναι σε σχέση με τον star του Hollywood Bradley Cooper, με τον οποίο έχει και ένα πανέμορφο κοριτσάκι!

Ενώ μας έχει συνηθίσει σε πολύ σέξι concepts και φωτογραφίσεις, αυτήν τη φορά μας κέρδισε το ενδιαφέρον για άλλον λόγο: Την αλλαγή στα μαλλιά της, που δεν είναι και ό,τι πιο συμβατικό για ένα sex symbol. Ειδικότερα, φωτογραφήθηκε για το γαλλικό περιοδικό «Numéro» και όλοι μιλάνε για τα απίστευτα πολύ κοντά μαλλιά της!

Όπως θα δείτε, η Irina βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού για το επετειακό τεύχος των είκοσι χρόνων και είναι πιο όμορφη από ποτέ! Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε αν έχει όντως κόψει τα μαλλιά της κοντά ή αν απλώς έβαλε κάποια περούκα.

Στην φωτογράφιση αυτή, που έγινε στο Παρίσι, το cover girl Irina Shay δεν φοράει παρά μόνο ένα κορμάκι Yves Saint Laurent και το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα:

 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#Numero200, by @therealpeterlindbergh ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irinashayk (@irinashayk) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

More @numeromagazine by the great @therealpeterlindbergh and @babethdjian ? #Numero200 #LindberghStories

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irinashayk (@irinashayk) στις

 

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα