Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Ο γάμος δεν είναι κάτι που ονειρεύομαι»

Συμμετέχει σε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην ελληνική τηλεόραση, Μην αρχίζεις τη μουρμούρακαι, μαζί με τον σύντροφό της, Πάνο Βλάχο, υποδύονται ένα ζευγάρι που «παλεύει» με την καθημερινότητα.

Ο λόγος για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία μίλησε σε συνέντευξή της για τον γάμο και τη θέση που έχει ο θεσμός στη ζωή της: «Από πολύ μικρή σκεφτόμουν το τι δουλειά θέλω να κάνω. Όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω το πόσο σημαντικό είναι να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου, έναν συνοδοιπόρο. Αλλά ο γάμος δεν είναι κάτι που ονειρεύομαι, ούτε τα νυφικά… Και την οικογένεια την έχω στο μυαλό μου και θα ήθελα να κάνω κάποια στιγμή. Όχι όμως άμεσα…».

Η ηθοποιός, εξομολογήθηκε επίσης στο Down Town Κύπρου ότι πέρασε πολύ ωραία παιδικά χρόνια: «Είχα πολύ όμορφα παιδικά χρόνια, γεμάτα χαρά. Ίσως αυτό ήταν που με διαμόρφωσε έτσι. Θυμάμαι -μέχρι που μεγάλωσα πια και ήθελα την ανεξαρτησία μου- να παίζω με τους γονείς μου και τους συγγενείς. Να τρέχουμε έξω στην εξοχή, να κάνουμε διάφορες δραστηριότητες μαζί. Τότε τα πράγματα ήταν διαφορετικά, πιο αγνά, πιο αθώα, πιο αυθεντικά αν θες. Παίζαμε έξω στους δρόμους, στη φύση, δεν ήμασταν κολλημένοι σε έναν υπολογιστή ή στα social media, όπως συμβαίνει σήμερα. Βρισκόμασταν παρέες, δίναμε ραντεβού, παίζαμε, τρέχαμε, κρυβόμασταν, ήταν τρομερά εκτονωτικό όλο αυτό. Πάντα το σπίτι μου ήταν ζεστό και υποστηρικτικό. Ο ένας ήταν δίπλα στον άλλον και στήριζε τις αποφάσεις του. Είμαστε μία δεμένη οικογένεια γεμάτη αγάπη».

Πηγή peoplegreece.com

Δείτε επίσης:

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Πώς είναι να δουλεύει με το σύντροφό της;

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Δείτε την αδερφή της

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Δεν είναι για μένα περίεργο να παίζω με τον σύντροφό μου»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα