Ιωάννα Τούνη: Η fancy αλλαγή στα μαλλιά της!

Λένε πως μία γυναίκα που αλλάζει τα μαλλιά της είναι έτοιμη να αλλάξει και κάτι στην προσωπική της ζωή. Να ισχύει άραγε αυτό και για την ξανθιά καλλονή της Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Τούνη;

Η απόφοιτη Παιδαγωγικού Τμήματος και ιδιοκτήτρια boutique ρούχων που γνωρίσαμε μόλις πριν ένα χρόνο και μας συστήθηκε μέσα από το show μόδας του ΣΚΑΙ, My style rocks, ήρθε για να μείνει! Ο λόγος που καταφέρνει να παραμένει πάντα στην επικαιρότητα; Οι χιλιάδες fans της που την ακολουθούν πιστά σε κάθε της βήμα και την στηρίζουν σε ό,τι κι αν κάνει!

Η σπιρτάδα, η ζωντάνια και η χαρά που εκπέμπει σαν αυθόρμητος χαρακτήρας, την διαφοροποίησαν εξ’αρχής αφού έχει κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που καταφέρνει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των media, χωρίς να χρειαστεί να κάνει και πολλά! Αυτήν τη φορά λοιπόν, η όμορφη 25χρονη αποφάσισε να προβεί σε μία μεγάλη αλλαγή που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από το timeline κανενός!

Ποια ήταν αυτή; Να αποχωριστεί τα κατάξανθα μαλλιά της, με τα οποία και την γνωρίσαμε και να τα βάψει …ροζ! Η ίδια η Ιωάννα είχε δηλώσει πως το ξανθό δεν είναι το φυσικό της χρώμα, αλλά η αλήθεια είναι πως αποτελεί σωστή επιλογή καθώς ταιριάζει με τον εξωστρεφή της χαρακτήρα! Μάλιστα, καταφέρνει να διατηρεί αυτό το καθόλου ευκαταφρόνητο μήκος με συχνές θεραπείες και πολλά επαγγελματικά προϊόντα που βάζει επιμελώς! Για αυτό άλλωστε δεν φορά τρέσσες ή extension, αλά είναι όλα αποκλειστικά δικά της.

Και ενώ λοιπόν την είχαμε κατατάξει στις ορκισμένες αιώνιες ξανθιές μας εξέπληξε ξανά με αυτήν την πολύ girly αλλαγή που φυσικά και δεν είναι μόνιμη. Η ίδια ανέβασε την παρακάτω φωτό, ρωτώντας τους ακολούθους της την γνώμη τους για το νέο της look:

Εσάς πώς σας φαίνεται?

https://www.instagram.com/instylegreece/

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα