Ιωάννα Σουλιώτη: Τι είπε η κόρη της για τις φωτογραφήσεις που είχε κάνει στο παρελθόν;

Αδιαμφισβήτητα, ανήκει σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της δεκαετίας του ’90. Η ομορφιά της και η λάμψη της είναι αυταπόδεικτα και διαχρονικά. Ο λόγος για την Ιωάννα Σουλιώτη, η οποία έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις αισθησιακές φωτογραφήσεις του παρελθόντος, αλλά και ποια είναι η γνώμη των παιδιών της, Φιλομήλας και Φιλέα.

«Ναι, τους τις έδειξα. Η κόρη μου έκανε μια φυσιολογική ερώτηση: “Καλά μαμά, δε ντράπηκες;” Και της απάντησα: “Δε βλέπεις τα αρχαία αγάλματα που είναι θεόγυμνα; Είναι τέχνη”. Ο γιος μου πάλι μου είπε: “Ήσουν έξυπνη που δεν έδειξες το στήθος σου”. Επίσης εξήγησα και στους δύο ότι δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για το σώμα μας. Δικό μας είναι, το αγαπάμε ολόκληρο και, βέβαια, τους είπα ότι ήταν μέρος της δουλειάς μου. Δεν είναι χαζά τα παιδιά και βλέπουν και αντιλαμβάνονται και βρίσκουν τρόπους να σε δικαιολογούν», είπε χαρακτηριστικά στη δημοσιογράφο Μικαέλα Θεοφίλου και το περιοδικό Hello.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Δεν έχω μετανιώσει για τις φωτογραφίες εκείνες, όπως είχαν γίνει τότε. Όμως, κινούμαι δικαστικά εναντίον των site που τις χρησιμοποιήσουν τώρα και για άλλου είδους χρήση. Κάποιος είχε στο αρχείο του τις φωτογραφίες από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 και τις ανέβασε στο ίντερνετ. Και δε συνέβη μόνο σε εμένα, αλλά και σε όλα τα μοντέλα της εποχής».

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Αποκάλυψη τώρα: Η κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου δοκιμάζει τις δυνάμεις της σε ρόλο μοντέλου

Κατερίνα Ζαρίφη: Δείτε τη σε ρόλο μοντέλου για plus size ρούχα

«Βουτιά» θανάτου για μοντέλο όταν έμαθαν οι γονείς της ότι είναι πόρνη πολυτελείας

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα