Intimissimi: Αυτά τα εσώρουχα δεν πρέπει να λείπουν από καμία καλόγουστη γκαρνταρόμπα

Η Intimissimi επανέρχεται δυναμικά με μία νέα συλλογή που απαιτεί την προσοχή σας και για αυτή τη σεζόν. Η αγαπημένη μας ιταλική εταιρεία είναι η απόλυτη απάντηση σε όποιον ισχυριστεί πως το design εσωρούχων δεν είναι εξίσου σημαντικό με των ρούχων: Το αντίθετο θα λέγαμε. Όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει και με τις προηγούμενες συλλογές της, η Intimissimi καινοτομεί ξανά και καταφέρνει να μας συστήσει τη συνάντηση του κλασικά sexy με το μοντέρνο. Η Buongiorno Portofino πληροί τα standards των προηγούμενων collection και μας αφήνει για ακόμη μία φορά με το στόμα ανοιχτό. Περιλαμβάνοντας και εσώρουχα και sleep wear, δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία ότι θα είστε κομψή, ακόμη και όταν το γνωρίζετε μόνο η ίδια- ή και ο σύντροφός σας.

Επειδή γνωρίζουμε πως μία εικόνα αντιστοιχεί σε 1000 λέξεις, take a look στις παρακάτω δημιουργίες.

Bad Romance: Με ρομαντική διάθεση, σχέδια με δαντέλα και διαφάνειες που θα σας εξασφαλίζουν το συνδυασμό της άνεσής σας, αλλά δεν αφαιρούν από το sexiness.

Intimissimi 1

intimissimi 2

Στο σπίτι λέμε «ναι», στις εκπτώσεις στην κομψότητα όχι. Ό,τι πιο chic έχετε δει σε sleep wear που κυριολεκτικά θα νιώθετε σα να μη φοράτε τίποτα, το απόλυτο second skin σας.

intimissimi sleep wear

intimissimi 6

That body though: Τι θα λέγατε για το απόλυτο λευκό κορμάκι σε αυτό το προκλητικά απαλό ύφασμα;

intimissimi BODY

Το bralette είναι το νέο σουτιέν: Και να διαφωνούσατε, θα αναθεωρήσετε κοιτώντας το bralette που ακολουθεί

intimissimi bralette

-Καλυψώ Κανελλοπούλου

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα