InStyle Trends We Love @ Golden Hall 16/03-01/04: Όλες οι τάσεις της Άνοιξης στο κορυφαίο event της σεζόν

Το «InStyle Trends We Love @ Golden Hall» επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προκειμένου να παρουσιάσει τις τάσεις της σεζόν στους επισκέπτες του Golden Hall, από 16/3 ως 1/4. Όλα τα trends της σεζόν σε μόδα (ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα), ομορφιά (μακιγιάζ, μαλλιά, νύχια), διακόσμηση & deco/home essentials, food & cocktails, τεχνολογία και παιδί θα παρουσιαστούν μέσα από διαδραστικές ενέργειες του InStyle στο αγαπημένο σας shopping mall που δεν πρέπει χάσετε. Μεταξύ άλλων στα events του «InStyle Trends We Love @ Golden Hall» θα βρείτε:

  • Tech experts που παρουσιάζουν τα νέα τεχνολογικά hot items.
  • Τα πιο stylish παιδικά σύνολα της άνοιξης σε ένα μεγάλο event για μαμάδες και παιδιά!
  • Τους fashion editors του InStyle να επιλέγουν τις ανοιξιάτικες τάσεις, να προτείνουν τα κομμάτια-κλειδιά της σεζόν και δίνουν ιδέες πώς να τις φορέσετε.
  • Hair-artists να μεταμορφώνουν τα μαλλιά σας σύμφωνα με τα hair trends των διασημότερων fashion catwalks.
  • Makeup experts που σας δείχνουν πώς να υιοθετήσετε τα πιο hot trends στο μακιγιάζ και σας καλούν να δοκιμάσετε τα νέα προϊόντα ομορφιάς.
  • Διάσημους mixologists & food experts που σας προσκαλούν να γνωρίσετε και να γευτείτε τις νέες τάσεις στα κοκτέιλ & το φαγητό.
  • Beauty experts που εφαρμόζουν στα νύχια σας τα σχέδια και τα χρώματα της άνοιξης.
  • Τη δυνατότητα να πάρετε μέρος σε ένα διαγωνισμό για να φωτογραφηθείτε σαν εξώφυλλο του InStyle! Επώνυμοι makeup artists σας προσφέρουν ένα makeover για να ποζάρετε όπως οι αγαπημένες σας celebrities και να πάρετε το δικό σας εξώφυλλο του περιοδικού!
Από 16 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2017 η μεγαλύτερη γιορτή των trends στον πιο trendsetting shopping προορισμό. Και αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το «InStyle Trends We Love @ Golden Hall» μπορείτε από 13 Μαρτίου μπείτε καθημερινά στα instyle.gr και goldenhall.gr για να ενημερωθείτε για όλους τους διαγωνισμούς του «InStyle Trends We Love @ Golden Hall» και να κερδίσετε fashion & beauty items από τα καταστήματα του Golden Hall. Δείτε το πρόγραμμα των τριών πρώτων ημερών εδώ: trends we love programma  3 protes meres]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα