To InStyle.gr ενώνει τις δυνάμεις του με το Netrobe

Αν αγαπάτε τη μόδα και το styling δεν υπάρχει περίπτωση να μη γνωρίζετε το Netrobe.com. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διαδικτυακή ντουλάπα, τη οποία μάλιστα έχει πνευματική μητέρα μια ταλαντούχα και πολύ δημιουργική  Ελληνίδα, τη Χριστίνα Πλακόπητα. 

Μέσα στο Netrobe μπορεί κανείς να εγγραφεί και να «ανεβάσει» στον λογαριασμό του, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, δημιουργώντας σύνολα ή απλώς προτείνοντάς τα σε άλλους χρήστες. Έτσι υπάρχει μια αλληλεπίδραση ανάμεσα στα μέλη, μιας και μπορεί ο ένας να δώσει στιλιστικά tips και ιδέες στον άλλον με ρούχα που ήδη υπάρχουν στη ντουλάπα του, ή με άλλα που μπορεί να αποκτήσει.

Το InStyle.gr που είναι πάντα μέσα στη μόδα, συνεργάζεται με το Netrobe και επιλέγει για όλους εσάς τα καλύτερα ρούχα και αξεσουάρ από τους χρήστες της κοινότητας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να βρείτε προϊόντα που έχουν προτείνει ειδικοί, αλλά και απλοί άνθρωποι που έχουν το δικό τους προσωπικό στιλ.

Φυσικά και εμείς με τη σειρά μας, έχουμε φτιάξει τον λογαριασμό μας, πράγμα το οποίο πρέπει να κάνετε και εσείς άμεσα, έτσι ώστε να σας δείχνουμε τις δικές μας προτάσεις για outfits και προϊόντα, που έχουν την επιμέλεια του fashion department του περιοδικού InStyle, το οποίο λαμβάνοντας υπόψιν της τις τελευταίες τάσεις επιλέγει τα καλύτερα της αγοράς για όλους εσάς.

Μη χάνετε χρόνο λοιπόν, εγγραφείτε στο Netrobe, ακολουθήστε το InStyleGreece και γίνετε μέλος της πιο μοδάτης παρέας του διαδικτύου. 

Διαβάστε ακόμα:

Netrobe.com: Το InStyle.gr επιλέγει τα καλύτερα κομμάτια

Netrobe.com: Το InStyle.gr επιλέγει τα καλύτερα κομμάτια

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα