Insta-Beauty: Οι makeup artists που πρέπει να ακολουθήστε στο Instagram

Όχι πείτε μας, πόσο πολύ θα θέλατε να έχετε ένα μόνιμο backstage pass στον κόσμο της ομορφιάς; Επειδή όμως δυστυχώς δεν μπορούμε να πάμε στα παρασκήνια των fashion shows και στα καμαρίνια των σταρ, το next best thing είναι να ακολουθούμε εκείνους που θα μας μεταφέρουν όσα συμβαίνουν εκεί μέσω του κινητού μας και δεν είναι άλλοι από τους αγαπημένους celebrity makeup artists. Οι λογαριασμοί τους είναι γεμάτοι τέλεια μακιγιάζ, μαλλιά, μοντέλα και σταρ του Hollywood και μας κάνουν να νιώθουμε πως έχουμε το δικό μας εισιτήριο διαρκείας!

Δείτε τους αγαπημένους μας makeup artists που πρέπει να ακολουθήσετε στο Instagram παρακάτω:

Hung Vanngo

Από τους πιο γνωστούς makeup artists, ολόκληρο το timeline του είναι ένα makeup αριστούργημα με πολλές celebrity προσθήκες πριν το κόκκινο χαλί.  

Kate Lee

Είναι μια από τις celebrity makeup artists του οίκου Chanel και τακτικοί της πελάτες είναι μεταξύ άλλων οι Lilly Rose Depp, Rooney Mara και Emilia Clarke.

Fiona Stiles

Οι Halle Βerry και Jessica Chastain είναι μόλις δύο από τις δεκάδες σταρ που περιποιείται αφού είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του μακιγιάζ.

Gucci Westman  

Σας έχουμε πει ότι είναι κολλητή της Jennifer Aniston; Είναι. Επίσης, μακιγιάρει τη Drew Barrymore, την Emma Stone, την Olivia Wilde και είναι σε όλα τα παρασκήνια των μεγάλων οίκων.

Jillian Dempsey

Η Jennifer Lawrence, η Kristen Stewart, η Jennifer Aniston και η Kate Winslet την επισκέπτονται συχνά.

Katey Denno

Jessica Alba, Isla Fisher, Lizzy Caplan… να συνεχίσουμε; Και το καλύτερο είναι ότι δεν κρατάει μυστικά, μας δείχνει και τι χρησιμοποίησε για τα Looks της.

Pati Dubroff

Sprinkling Glitter around Sydney #margotrobbie #peterrabbit

A post shared by pati dubroff (@patidubroff) on

Είναι η makeup artist που οι celebrities έχουν στο speed dial. Χρειάζεται να πούμε περισσότερα; Ο λογαριασμός της είναι μια κλειδαρότρυπα στο Hollywood!

Δημήτρης Γιαννέτος

Ο «δικός μας» Δημήτρης έφυγε για Αμερική και έκτοτε μακιγιάρει αποκλειστικά τη Μαρία Μενούνος και πολλές άλλες διάσημες και μας αποκαλύπτει τα πάντα από το κόκκινο χαλί.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα