Είναι οριστικό και μας εκπλήσσει: Δεν θα πιστεύετε πως ανακοίνωσαν την μεταγραφή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon

 

Οτι θα την δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν, στο κανάλι Epsilon είναι γνωστό εδώ και καιρό. Μάλιστα ο διευθυντής του καναλιού, Μένιος Φουρθιώτης το είχε επιβεβαιώσει πριν λίγες ημέρες, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Συγκεκριμένα, είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη μεταγραφή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon. Και μπορεί ο ίδιος να μην το επιβεβαίωσε επίσημα, το άφησε όμως να εννοηθεί.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του καναλιού, επέλεξαν έναν ξεχωριστό τρόπο να «ανακοινώσουν» την μεταγραφή της αγαπημένης παρουσιάστριας στο σταθμό τους. Από σήμερα λοιπόν, όπως θα δείτε στην συνέχεια, μπορούμε να τη βλέπουμε στους δρόμους της Αθήνας!

Η νέες αφίσες του καναλιού, εκτός από την Ελεονώρα Μελέτη και τον Μένιο Φουρθιώτη, που βρίσκονται από πέρσι στο δυναμικό του, έχουν τα νέα τους λαμπερά «μεταγραφικά αποκτήματα». Την Αννίτα Πάνια, που έχει ανακοινωθεί και επίσημα, αλλά και την Τατιάνα Στεφανίδου, για την οποία η αφίσα ήταν μία άτυπη ανακοίνωση, της νέας της τηλεοπτικής στέγης.

epsilon afissa

 

Διαβάστε ακόμα:

Relax time: Δείτε την γλυκιά κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου στο σκάφος να ατενίζει το πέλαγος

Έγινε νονά η Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο

Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε πώς αποκαλύφθηκε κατά λάθος… τι θα κάνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα