Είναι η Kendall Jenner η νέα μούσα του Karl Lagerfeld;

Φαίνεται πως η επιτυχία της Kendall Jenner είναι προδιαγεγραμμένη μιας και συνεχώς ακούμε σημαντικά νέα που αφορούν στην καριέρα της και μας αποδεικνύουν ότι αυτό το κορίτσι δεν περπατάει στις πιο γνωστές πασαρέλες μόνο γιατί είναι αδερφή της Kim Kardashian. Μετά από την ανακοίνωση της συνεργασίας της με την Estée Lauder μια ακόμα είδηση έρχεται για να επιβεβαιώσει ότι η Kendall ήρθε για να μείνει.

Ο Karl Lagerfeld λοιπόν, ο οποίος αν μη τι άλλο έχει ένστικτο για το ποια κορίτσια αξίζουν στον χώρο, όπως ακούγεται τις τελευταίες μέρες, έχει επιλέξει το νεαρό μοντέλο για να γίνει το πρόσωπο της Chanel για την καμπάνια της επόμενης άνοιξης. Μαζί της θα ποζάρουν για λογαριασμό του Οίκου, καταξιωμένα μοντέλα και πιο συγκεκριμένα οι Sasha Luss, Ming Xi και Baptiste Giabiconi. Φαίνεται λοιπόν πως τα αμέτρητα faashion shows στα οποία έλαβε μέρος τον περασμένο Σεπτέμβριο δεν πέρασαν απαρατήρητα και ο Κάιζερ της μόδας αποφάσισε να της εμπιστευτεί αυτόν τον τόσο σημαντικό ρόλο. Ίσως γι΄αυτόν τον λόγο η Kendall επέλεξε το show της συλλογής Metiers d’ Art της Chanel αντί για αυτό της Victoria’s Secret που θα λάβουν χώρα την ίδια μέρα τον Δεκέμβριο.

Αν κρίνουμε από την καριέρα της Cara Delevingne, η οποία εκτοξεύθηκε κυριολεκτικά από τη στιγμή που τέθηκε «υπό την προστασία» του Karl Lagerfeld, τότε είμαστε σίγουροι πως η Kendall είναι σίγουρα το επόμενο it model.

Διαβάστε ακόμα:

Tι φόρεσε η Demy στο χθεσινό Music School;

Τι φοράει η Δούκισσα Νομικού στο αποψινό Dancing with the Stars;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα