Είναι επίσημο: Η Jessica Simpson παντρεύτηκε τον πατέρα των παιδιών της Eric Johnson

Η Jessica Simpson και ο Eric Johnson είναι και επίσημα πλέον ζευγάρι. Οι νεόνυμφοι που είναι μαζί από το 2010 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την δίχρονη Maxell και τον δεκατριών μηνών Ace, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης το Σάββατο στο San Ysidro Ranch του Montecito της California. «Πλημμυρίζουμε από ευτυχία και αγάπη που ενωνόμαστε για πάντα. Το να πούμε το “δέχομαι” ενώπιον συγγενών, φίλων και κυρίως μπροστά στα παιδιά μας αποτελεί την πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή μας», δήλωσε το ζεύγος στο περιοδικό People για το γάμο του.

Στο μυστήριο παραβρέθηκαν παραπάνω από 250 άτομα, μεταξύ των οποίων οι γονείς της νύφης, Tina και Joe Simpson, η αδερφή της Ashlee και ο αρραβωνιαστικός της Evan Ros, η καλύτερή φίλη CaCee Cobb με τον σύζυγό της Donald Faison, η φίλη της  Jessica Alba με τον Cash Warren. Ο γιος της σταρ ήταν αυτός που παρέδωσε τις βέρες στους γονείς του, ενώ η κόρη εκτέλεσε τα καθήκοντά της ως παρανυφάκι.

Η τραγουδίστρια επέλεξε Carolina Herrera νυφικό που είχε το χρώμα της σαμπάνιας για την μεγάλη μέρα ενώ φέρεται να έλαμψε μέσα σε αυτό, όπως αποκάλυψαν κάποιοι από τους καλεσμένους που ήπιαν λίγο παραπάνω και μοίρασαν απλόχερα πληροφορίες στον ξένο Τύπο.

Είναι η δεύτερη φορά που η 34χρονη ντύνεται νυφούλα καθώς υπήρξε παντρεμένη με τον Nick Lachey από το 2002 έως και το 2005. Για τον 33χρονο παίκτη του ράγκμπι θα είναι ο πρώτος γάμος και ελπίζουμε φυσικά να είναι ο τελευταίος για την γυναίκα του.

Διαβάστε ακόμη: 

Jessica Simpson: Δείτε την αισθησιακή φωτογραφία λίγο πριν το γάμο της

Jessica Simpson: Τι διαφορετικό περιελάμβανε το bachelor πάρτι της;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα