Είναι αυτό το πιο κακόγουστο beach look που έχουμε δει ποτέ;

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που μπορούν να φορέσουν τα πάντα. Αν μη τι άλλο τους το επιτρέπουν οι αναλογίες τους. Μία από αυτές τις γυναίκες είναι και η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία όσα χρόνια και αν περάσουν έχει τέλειες αναλογίες και η σιλουέτα της μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε σύνολο. Την έχουμε δει κατά καιρούς με edgy, αποκαλυπτικά, fashion forward σύνολα διαφορετικής αισθητικής, μιας και είναι άνθρωπος που πειραματίζεται με το στιλ του και δε φοβάται να δοκιμάσει κάτι καινούριο. Οφείλουμε λοιπόν να σας πούμε ότι μας αρέσει όταν ένας άνθρωπος είναι τολμηρός και γενικά δοκιμάζει και δε διστάζει να «μεταμορφωθεί» ανάλογα με τη διάθεση και τη φάση που βρίσκεται στη ζωή του. Παρόλα αυτά εκτιμάμε το καλό γούστο και την κομψότητα γενικότερα γι’ αυτό και δε σας κρύβουμε ότι με αυτό το look, για το οποίο θα μιλήσουμε σήμερα, η Νατάσα Καλογρίδη μας απογοήτευσε πλήρως, όχι γιατί δεν της ταίριαζε, αλλά γιατί με τις επιλογές που έχει κάνει στο παρελθόν, έχει αποδείξει ότι μπορεί και (πολύ) καλύτερα.

 

Αυτή την περίοδο λοιπόν η ηθοποιός βρίσκεται στις Μαλδίβες και την Κυριακή του Πάσχα είχε τη γιορτή της. Η παρέα της λοιπόν ετοίμασε ένα δείπνο και φυσικά η Νατάσα δε θα μπορούσε παρά να κάνει τουλάχιστον ένα post στο Instagram για να τους ευχαριστήσει αλλά και για να δείξει στους fans της πού βρίσκεται και πώς περνάει. Για ακόμα μία φορά ζηλέψαμε την καλοσχηματισμένη σιλουέτα της, αλλά δυστυχώς αυτή τη φορά το look της ήταν αυτό που επισκίασε το γυμνασμένο της σώμα. Επέλεξε ένα πολύ κοντό σορτς με σκισίματα το οποίο συνδύασε με ένα σατέν πουκάμισο δεμένο στη μέση και ψηλοτάκουνα, κόκκινα πέδιλα. Το βασικό φάουλ όπως πιθανό να έχετε ήδη καταλάβει είναι τα πέδιλα. Ποιος άνθρωπος φοράει τακούνι-στιλέτο πάνω στην άμμο; Ο συνδυασμός επίσης του σορτς με το πουκάμισο, ήταν τελείως λάθος. Θα μπορούσε να φορέσει αυτό το πουκάμισο με μία παντελόνα, ή μία μάξι, αέρινη φούστα, ή το σορτς με μία αέρινη τουνίκ και σίγουρα ένα ζευγάρι σανδάλια ή εσπαντρίγες. Έτσι ακόμα και το στεφάνι με τα λουλούδια που φορούσε στα μαλλιά της θα ήταν πραγματικά υπέροχο και δε θα μας φαινόταν καθόλου περίεργο, μιας και τώρα, με αυτό το σύνολο ήταν κάπως παράταιρο.

Αυτό λοιπόν που πρέπει να θυμάστε βλέποντας το συγκεκριμένο look είναι για αρχή πως πρέπει να αφήσετε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σας έξω από τη βαλίτσα των διακοπών, ιδιαίτερα αυτά που έχουν λεπτό τακούνι. Τέλος να θυμάστε πως ακόμα και στην παραλία, όταν μιλάμε για μια βραδινή εμφάνιση, είναι πιο κομψό να αποκαλύψετε ή το πάνω μέρος του σώματός σας ή το κάτω. Επιλέξτε λοιπόν έναν διαφορετικό συνδυασμό για να μην κάνετε το ίδιο λάθος με τη Νατάσα Καλογρίδη, που ελπίζουμε να μας αποζημιώσει επιλέγοντας ένα διαφορετικό σύνολο την επόμενη φορά.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα