Indiescent: Ένας μικρός παράδεισος με αρώματα

Αυτό που αγαπάμε στο κέντρο της Αθήνας είναι ότι αποτελεί φωλιά δημιουργικών ανθρώπων και συχνά – πυκνά μπορεί κανείς να ανακαλύψει μικρά μαγαζάκια πραγματικούς θησαυρούς, με όμορφα προϊόντα.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και το Indiescent, στον αριθμό 3 της οδού Αγίας Ειρήνης στο Μοναστηράκι. Καρπός της δημιουργικής ανησυχίας των αδερφών Τσιρογιάννη, Χαράς και Έφης, αποτελεί  μια low budget φωλιά ομορφιάς, «με φυτικά, βιολογικά προϊόντα απο διάφορες περιοχές της Ελλάδας, για το σώμα και τα μαλλιά» όπως μας είπαν οι ίδιες.

Εμείς το επισκεφήκαμε και πήραμε μια γεύση από τα υπέροχα προϊόντα τους, ανάμεσα στα οποία μπορεί κάποιος να βρει σαπούνια, κρέμες σώματος, αφρόλουτρα, έλαια, ανθόνερα, κεριά και αρωματικά χώρου. Το concept της επιχείρησης βασίζεται στην επιθυμία των δύο κοριτσιών να προσφέρουν πολυτελή προϊόντα σε προσιτές τιμές. Και το καταφέρνουν, αφού οι τιμές ξεκινούν απο τα 2 και δεν ξεπερνούν τα 15€. Υπέροχο;

2Ακόμη, στο Indie Scent μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό άρωμα, αφρόλουτρο, κρέμα ή λάδι σώματος. Οι επιλογές είναι πολλές και δελεαστικές (μιλάμε από προσωπική εμπειρία, αφού τα όμορφα μπουκαλάκια με εσάνς από άνθος πορτοκαλιάς, νάρκισσο, λιβάνι, ρόδο Δαμασκού, γιασεμί, κέδρος, σανταλόξυλο, βαμβάκι και πολλά – πολλά άλλα, είναι εκεί για να σας μεταφέρουν σε ένα ταξίδι γεμάτο μυρωδιές). Αν παρ’ όλα αυτά προτιμάτε κάτι προπαρασκευασμένο, θα ενθουσιαστείτε με τη σειρά ιδιαίτερων αρωμάτων από  Άγγλους δημιουργούς που διατίθεται στο κατάστημα. Προτείνουμε λοιπόν στην επόμενη σας έξοδο, να περάσετε μια βόλτα από το Indiescent καθώς τώρα είναι η ιδανική εποχή για αναζήτηση πολυτελών, αλλά πάνω απ’ όλα οικονομικών λύσεων για δωράκια, εν όψει Χριστουγέννων. Και δε θα δυσκολευτείτε καθόλου να το βρείτε, αφού τα μεθυστικά αρώματα θα σας παρασύρουν από μέτρα μακριά.
Αγίας Ειρήνης 3, Μοναστηράκι

Δείτε ακόμα:
Δεν είναι όνειρο, το Huile Prodigieuse® έγινε άρωμα
Αυτό είναι το πιο hot άρωμα του καλοκαιριού
Το νέο άρωμα του οίκου Bottega Veneta μας επιφυλάσσει μια έκπληξη

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα