Ηλικιωμένα μοντέλα: Εφτά γυναίκες που αποδεικνύουν πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία

Ποια Gigi Hadid; Ποια Kaia Gerber και ποια Bella Hadid; Τα νέα hot πρόσωπα που κοσμούν τις καμπάνιες της μόδας και της ομορφιάς δεν είναι ακριβώς νέα, αλλά είναι εξίσου εντυπωσιακά και όμορφα. Σε περίπτωση που δεν το έχετε προσέξει, τα τελευταία χρόνια πολλές φωτογραφίσεις, διαφημιστικές καμπάνιες ή ακόμα και shows, έχουν πρωταγωνίστριες ώριμες γυναίκες. Άλλες τις ξέρουμε μέσα από τις καριέρες τους στην υποκριτική, άλλες από τον χώρο της μόδας και άλλες είναι απλά «γυναίκες της διπλανής πόρτας».

Είναι άραγε τα 60 τα νέα 20 όσον αφορά στα εξώφυλλα και τις καμπάνιες; Κατά πάσα πιθανότητα όχι, αλλά είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να εκπροσωπούνται και οι γυναίκες αυτής της ηλικίας στα μέσα. Καμιά δεν θα είναι για πάντα 20something, οπότε είναι καλό να περνά μέσα από αυτούς που έχουν τη δύναμη, το ότι όλοι άνθρωποι, ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου ή φυλής είναι όμορφοι.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις αγαπημένες μας καμπάνιες ομορφιάς και μόδας, στις οποίες πρωταγωνιστούν γυναίκες άνω των 60 ετών. They rock!

 Η Kim Kardashian, η μαμά και η γιαγιά της στην νέα καμπάνια της KKW

«Στις 23 Μαρτίου λανσάρουμε τα concealer Kits στο KKWBEAUTY.COΜ. Ευχαριστώ πολύ τη μαμά μου και την γιαγιά μου που έγιναν ξανθιές για αυτή τη φωτογράφιση! Είμαι τόσο περήφανη που τα νέα concealer έχουν αντιγηραντικές ιδιότητες και που χρησιμοποιήσαμε μοντέλα από 20 μέχρι 80 χρονών», έγραψε η Kim στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Charlotte Rampling για τα Nars

chachajpg, ηλικιωμένα μοντέλα

Τα Nars έγιναν 20 ετών το 2014. Το αγαπημένο μας brand το γιόρτασε με το launch της Audacious Lipstick Collection με πρόσωπο της καμπάνιας να είναι η Charlotte Rampling, η οποία σήμερα είναι 72 ετών.

Η Jessica Lange για την Marc Jacobs Beautyjessica-lange-marc-jacobs, ηλικιωμένα μοντέλα

Την ίδια χρονιά, το 2014, τα Marc Jacobs Beauty ανακοίνωσαν πως το νέο τους «πρόσωπο» ήταν η ηθοποιός Jessica Lange, η οποία στα 64 της δείχνει πιο σαγηνευτική από ποτέ.

Η Joan Didion για τον οίκο Célineceline, ηλικιωμένα μοντέλα

Η σήμερα 83χρονη αμερικανίδα συγγραφέας Joan Didion πόζαρε στον φακό του φωτογράφου Juergen Teller σε καμπάνια της Céline το 2015.

 Η Vanessa Redgrave για τον οίκο Gucci

ηλικιωμένα μοντέλαΗ 79χρονη ηθοποιός Vanessa Redgrave πρωταγωνίστησε στην καμπάνια του οίκου Gucci για την συλλογή Cruise 2017.

Η Helen Mirren για την L’Oreal Parishelen-mirren-loreal, ηλικιωμένα μοντέλα

Η Helen Mirren πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της L’Oreal Paris για την σειρά Age Perfect.

Η Catherine Deneuve για τον οίκο Louis Vuitton louis_vuitton_catherine_deneuve, ηλικιωμένα μοντέλα

Η τελευταία καμπάνια του Marc Jacobs για τον οίκο Louis Vuitton το 2013 είχε πρωταγωνίστρια μεταξύ άλλων την αγαπημένη μας Γαλλίδα ηθοποιό Catherine Deneuve, η οποία σήμερα είναι 74 ετών.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα