Ίδια η γιαγιά της: Δείτε την εγγονή της Ζωής Λάσκαρη με μαγιό!

Η κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου μεγάλωσε κι έγινε 18 χρονών, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Η Ζένια Μπονάτσου, η οποία σίγουρα έχει πάρει τα γονίδια από την πανέμορφη γιαγιά της, Ζωή Λάσκαρη, απολαμβάνει τα πρώτα της μπάνια στην παραλία. Έτσι, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια ανήρτησε μια φωτογραφία που απεικονίζεται με μπικίνι. Όπως θα διαπιστώσετε, οι αναλογίες της είναι άψογες και ζηλευτές και είμαστε σίγουροι πως όταν μεγαλώσει κι άλλο θα γίνει μια εντυπωσιακή γυναίκα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Bonatsou

«Νιώθω πολύ περήφανη που η γιαγιά μου είναι η συγκεκριμένη αλλά παρ’ όλα αυτά δεν παύει να είναι η γιαγιά μου. Είναι σαν μικρό παιδάκι, είναι γλυκούλα, είναι η γιαγιά μου. Είναι κάτι ξεχωριστό για μένα, είναι και φίλη και γιαγιά, μπορώ να συζητήσω τα πάντα μαζί της», είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες στην επίσημη θεατρική πρεμιέρα της Ζωής Λάσκαρη.

Διαβάστε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή

Ζωή Λάσκαρη: Δείτε φωτογραφίες από τα 70α της γενέθλια 

H Ζωή Λάσκαρη αυτοσαρκάζεται για τα γενέθλιά της: «Το σαρκίο μου θα δωριστεί στην Tupperware»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα