“Είχα πειστεί ότι δεν θα ζούσα”: Η Emilia Clarke μιλάει για τις επεμβάσεις που της έσωσαν την ζωή
Getty Images

Η ηθοποιός, Emilia Clarke πρωταγωνίστρια του Game of Thrones αποκάλυψε σε πρόσφατο δημοσίευμα του New Yorker ότι έχει κάνει δύο εγχειρίσεις εγκεφάλου τα τελευταία 8 χρόνια.

Κανείς δεν γνώριζε προβλήματα υγείας της Clarke που ξεκίνησαν το 2011, όταν διαγνώστηκε με ρήξη ανευρύσματος στον εγκέφαλο, το οποίο της προκάλεσε εγκεφαλική αιμορραγία που θα μπορούσε να την οδηγήσει στον θάνατο.

Η ηθοποιός αναφέρει στην αποκαλυπτική συνέντευξή της ότι εγχειρίστηκε δύο φορές και πως η διαδικασία για εκείνη ήταν επώδυνη. Μάλιστα, στην δεύτερη εγχείρηση αναφέρει «Όταν με ξύπνησαν, ούρλιαζα από τον πόνο{..}Αυτή την φορά χρειάζονταν να έχουν πλήρη πρόσβαση στον εγκέφαλο μου μέσω του κρανίου. Και η εγχείρηση έπρεπε να γίνει άμεσα».

Η Clarke πέρασε έναν μήνα στο νοσοκομείο «Υπήρχε τρομερό άγχος. Κρίσεις πανικού. Ένιωθα σαν να ήμουν σε καβούκι. Τόσο πολύ που σήμερα δύσκολα μπορώ να θυμηθώ εκείνες τις σκοτεινές μέρες με λεπτομέρειες. Το μυαλό μου τα είχε μπλοκάρει. Αλλά θυμάμαι  είχα πειστεί ότι δεν θα ζούσα».

Η  Clarke ήθελε με την αποκάλυψη της ιστορίας της να βοηθήσει τους άλλους και να ενθαρρύνει για δωρεές στην φιλανθρωπική οργάνωση «SameYou»,το οποίο παρέχει θεραπευτική αγωγή για ασθενείς που αναρρώνουν από εγκεφαλικά τραύματα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα