Η Ζέτα Μακρυπούλια έφερε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς στο Sunday Live

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη στο αποψινό Sunday Live. Για όσους έχουν δει την ταινία με τη Margot RobbieI, Tonya” ή βλέπουν αυτές τις ημέρες τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες η εικόνα είναι μάλλον γνώριμη γιατί η παρουσιάστρια μας θυμίζει κάτι από διαγωνιζόμενη σε τουρνουά καλλιτεχνικού πατινάζ.

Για τους λάτρεις του είδους που κοιμούνται και ξυπνάνε αναλογιζόμενοι τριπλά τόλουπ σίγουρα το look είναι μια τεράστια επιτυχία και ενθουσιάζονται βλέποντας το, αλλά για αυτούς που δεν είναι φανατικοί του αθλήματος ίσως δεν είναι το καλύτερο που έχει κάνει ποτέ.

Πάντως αν θέλετε να μάθετε τι φορά η παρουσιάστρια μπορούμε να σας πούμε πως το φόρεμα είναι το σχεδιαστή Lukas Alifragis, τα δαχτυλίδια από τον οίκο Kessaris και τα  μποτάκια της από τον Tsakiris Mallas. Ο στιλίστας της Χρήστος Αλεξανδρόπουλος επέλεξε ένα κομμάτι με cut outs και στο μπούστο crystal mess γιατί ήθελε να πετύχει ένα λαμπερό, αλλά όχι βαρύ αποτέλεσμα. Αν σας αρέσει το look μη διστάσετε να το μοιραστείτε μαζί μας με ένα comment στο Facebook.

zeta makrypoulia homepage

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα