Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι η Κρουέλα Ντε Βιλ (και το look της το αποδεικνύει)


Η νέα σεζόν του Greece’s Next Top Model μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον για πολλούς και διάφορους λόγους. Από την κριτική επιτροπή με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που δεν εντυπωσιάζεται (με τίποτα) και τον Δημήτρη Σκουλό με τα καυστικά του σχόλια μέχρι τα επίδοξα μοντέλα που θέλουν να φτάσουν ως τον τελικό, το φετινό GNTM προμηνύεται συναρπαστικό. Αλλά ένας είναι ο λόγος που το βλέπουμε φανατικά: Η παρουσία της Ζενεβιέβ Μαζαρί . Αρχικά εμφανίστηκε στο πρώτο επεισόδιο του bootcamp, κάνοντας παρατήρηση στα κορίτσια που δεν ακολούθησαν τις οδηγίες τις επιτροπής και πήραν περισσότερα από ένα αξεσουάρ και απέδωσε δικαιοσύνη βάζοντας τες να δώσουν τα έξτρα κομμάτια στις διαγωνιζόμενες που δεν πρόλαβαν να φτάσουν στις κρεμάστρες, αλλά η πραγματική αποκάλυψη του χαρακτήρα της έγινε στο δεύτερο επεισόδιο του Bootcamp.

Εκεί εμφανίστηκε με ένα λεοπάρ φόρεμα και μια καυστική διάθεση, πετώντας την μια ατάκα μετά την άλλη, κάνοντας τα ελληνικά social media να παραληρoύν από ενθουσιασμό.

ζενεβιεβ ματζαρη

Από το «Αγάπη, αυτά τα παπούτσια μόνο αν θα μας πίστα να ρίξεις γαρύφαλλο. Δεν καταλαβαίνω τι παπούτσι είναι αυτό! Προτιμούσα να σας δω ξυπόλητες», στο «Πολύ κουνάς την περιφέρεια σου αγάπη» μέχρι το «Άστα αγάπη μου τα βυζιά σου δεν θα πάνε πουθενά», η Ζενεβιέβ, με τα καυστικά της σχόλια έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της Ελληνίδας Κρουέλα Ντε Βιλ. Με το λεοπάρ φουστάνι της και το μαύρο μαλλί της σε χαλαρό beach wavy look, το οποίο όμως μετά από ένα σημείο ήταν σε έξαλλη κατάσταση, όπως και η ίδια, με έντονο κόκκινο κραγιόν, τονισμένα μήλα και μαύρη μάσκαρα η Ζενεβιέβ Μαζαρί , είναι πολύ κοντά στην εικόνα της Glenn Close όταν ενσάρκωσε την iconic κακιά, αλλά στο χαρακτήρα όπως την γνωρίσαμε από το αγαπημένο μας animation «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας».

glenn close cruella

Η ίδια, με μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο της μόδας, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αν μη τι άλλο έχει χιούμορ, και είναι το πρόσωπο που όλοι περιμένουμε να δούμε στις τηλεοράσεις μας. Θέλουμε κι άλλη Ζενεβιέβ!

Photo Credit: Instagram
Photo Credit: Instagram

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα