Η βραδινή ρουτίνα περιποίησης της Jennifer Aniston για λαμπερή επιδερμίδα
Ben Hassett/The Lindsay Thompson Company

Εσείς ξέρατε πως η Jennifer Aniston σε μόλις ένα μήνα θα γίνει 50 ετών; Εμείς πάντως ξαφνιαστήκαμε μόλις το ακούσαμε, αφού δείχνει πολλά χρόνια νεότερη. Οι ρυτίδες δεν δείχνουν πρόθυμες να γίνουν φίλες με την ηθοποιό,  ενώ το σώμα της «βάζει κάτω» πολλές 25χρονες. Πώς τα καταφέρνει λοιπόν; Η ίδια αποκάλυψε όλα τα μυστικά της, οπότε κρατήστε σημειώσεις.

Δύο φορές την ημέρα φροντίζει να αφιερώνει χρόνο (20 λεπτά τη φορά) για να κάνει υπερβατικό διαλογισμό, ο οποίος της δίνει ενέργεια και την κάνει να νιώθει όμορφα – και ως γνωστόν, τα ομορφότερα κορίτσια είναι τα ευτυχισμένα. Βασιζόμενη σε αυτές τις αρχές, πιστεύει πως το σώμα μας είναι το μόνο που θα έχουμε ποτέ, οπότε η φροντίδα του είναι πολύ σημαντική. «Πρέπει να σκεφτόμαστε τι τρώμε και να περιποιούμαστε την επιδερμίδα μας. Ένας καλός βραδινός ύπνος είναι απίστευτα σημαντικός, το ίδιο και η ενυδάτωση με πολύ νερό. Είναι τα μυστικά για να λάμπουμε», εξήγησε η ηθοποιός.

Υπέρμαχος του less is more, η Jennifer αποφεύγει το βαρύ μακιγιάζ, ενώ προτιμά το πιο φυσικό look. Για να δείχνει λαμπερή και υγιής η επιδερμίδα χρησιμοποιεί πάντα πριν κοιμηθεί ένα serum και μία κρέμα νυκτός. «Η ρουτίνα περιποίησης μου είναι πολύ απλή. Είναι σημαντικό να βρείτε κάτι απλό, γρήγορο και οικονομικό», αποκάλυψε.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα