Η Βίκυ Καγιά μιλάει στο νέο InStyle για παιδιά, οικογένεια και μόδα

Aπό τη Βίκυ-it girl σε διεθνείς καμπάνιες και πασαρέλες μεγάλων οίκων μέχρι τη Βίκυ-κινητήρια δύναμη του Fashion Workshop by Vicky kaya και πρωταγωνίστρια του μιούζικαλ Annie έχουν μεσολαβήσει πολλά. Iδέες, καριέρες, σχέσεις, πρόσωπα. Σήμερα, προασπίζοντας την ιδιωτική της ζωή περισσότερο από ποτέ, η BIKY KAΓIA νιώθει έτοιμη να αποκτήσει οικογένεια, δίνει λιγότερη αξία στο περιτύλιγμα και επιμένει να ασχολείται μόνο με όσα έχουν νόημα και ουσία.

Δεν έχει περάσει καιρός που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Ηλία Κρασσά σε μια λιτή τελετή στο Παρίσι, παρέα με τα παιδιά και την αδελφή του, Βαλεντίνη (ιδιοκτήτρια του Secret Garden V, που έφερε ειδικά για το μυστήριο από την Ελλάδα μια ανθοδέσμη με παιώνιες, τα αγαπημένα λουλούδια της Βίκυς) και δύο τρία ακόμη φιλικά τους ζευγάρια. «Καταλάβαμε πολύ γρήγορα ότι ανήκουμε ο ένας στον άλλο, μετά από πολλά χρόνια που ταλαιπωρηθήκαμε και οι δύο με πολλά και διαφορετικά πράγματα στη ζωή μας για διαφορετικούς λόγους, οπότε ουσιαστικά για εμάς ήταν μια πολύ φυσική εξέλιξη. Για τα παιδιά στο γραφείο, πάλι, που έφυγα ανύπαντρη και γύρισα παντρεμένη, όχι τόσο». (γέλια) Μου δείχνει φωτογραφίες στο wallpaper του κινητού και του λάπτοπ της. Σαν να πρωταγωνιστεί σε ταινία οld hollywood, κρατάει απ’ το χέρι τον Ηλία έξω από την εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι. Φοράει ένα υπέροχο ιβουάρ μεταξωτό Lanvin βραδινό φόρεμα με καφέ μεταλλική ζώνη κάτω από το στήθος και τα αγαπημένα της Azzedine Alaïa παπούτσια, ενώ ο Ηλίας ένα κομψό μαύρο Prada κοστούμι. «Αγοράσαμε επιτόπου τα ρούχα. Ήταν μια μεγάλη έκπληξη και για μένα. Ο Ηλίας τα είχε σχεδιάσει όλα με τέτοιον τρόπο, που εγώ νόμιζα ότι θα μου έκανε πρόταση γάμου και τελικά έγινε ο γάμος. (γέλια) Οπότε έπρεπε επιτόπου να βρω τι θα φορέσω. Δεν είχαμε κουφέτα, πήραμε κάτι μακαρόν. Ευτυχώς που μας βρήκε και ο παπάς κάτι στέφανα! Όλοι γελούσαμε, κάναμε γκριμάτσες και τα παιδιά έτρεχαν γύρω γύρω στην εκκλησία και δεν είχε μείνει μακαρόν για μακαρόν. Σημασία έχει ότι έγινε από εμάς για εμάς, με τους ανθρώπους που θέλαμε να είναι γύρω μας».

 

InStyle-December, vicky kagia, sunenteuksi

Μιλάει για τα νέα δεδομένα στη ζωή της και το πρόσωπό της ακτινοβολεί. Θυμάμαι ότι, πρόσφατα, δήλωσε πως είναι η πρώτη φορά στη ζωή της που ο σύζυγος είναι και το στήριγμά της. Τι έχει αλλάξει; «Με φροντίζει, είμαι πολύ πιο ήρεμη, ασχολείται πραγματικά με μένα. Αν, για παρά- δειγμα, έχω έναν πανικό στη δουλειά –μη νομίζεις ότι κι εγώ ήξερα τι σημαίνει να έχεις να κάνεις συνέχεια με ΙΚΑ και εφορίες– και δεν μπορώ να αναπνεύσω από το άγχος, επειδή και ο ίδιος είναι ένας πολύ άξιος, δουλευταράς και αυτοδημιούργητος άνθρωπος, ξέρει να με ακούσει, να βρει λύσεις και να είναι πραγματικά εκεί για μένα, και όχι μόνο στα λόγια. Μέχρι πρότινος ένιωθα αφρόντιστη, πρόσεχα εγώ όλους τους άλλους, κάτι που πια δεν συμβαίνει, νιώθω πλέον μια πρωτόγνωρη ασφάλεια. Στην αρχή, βέβαια, ήταν τρομακτικό, γιατί δεν είχα συνηθίσει έτσι. Είναι ένας πολύ σταθερός χαρακτήρας κι αυτό παίζει ρόλο, γιατί με έκανε να πιστέψω ξανά σε μια πραγματικά ολοκληρωμένη και ουσιαστική σχέση με έναν άλλον άνθρωπο».

Τελευταία τη ρωτάνε συνέχεια αν θέλει να αποκτήσει παιδιά. «Έχει λίγο πλάκα, η αλήθεια είναι. Σε κάθε συνέντευξη, από τότε που ήμουν 19 χρόνων μέχρι σήμερα, σου το ορκίζομαι ότι με ρωτάνε το ίδιο πράγμα. Νομίζω ότι θα γίνει σύντομα, γιατί έχω αρχίσει πια να το θέλω πάρα πολύ. Αυτό, βέβαια, δεν συνέβαινε παλιότερα και ντρεπόμουν να το εκφράσω, οπότε έβρισκα πάντα δικαιολογίες τύπου “δεν είναι ακόμη η ώρα, θα τα φέρει ο Θεός κ.λπ.”». (γέλια) Τώρα πια νιώθω ότι είναι μια ολοκληρωμένη απόφαση δύο ανθρώπων που θέλουν να το κάνουν αληθινά και όχι για- τί το υπαγορεύει η δομή της κοινωνίας ή επειδή “πρέπει”. Όχι ότι με ένοιαζε και ποτέ τι θα πουν οι άλλοι, όλα τα έχω ακούσει σε αυτή τη ζωή!». (γελάει)

από τον Σταμάτη Ορφανούδη

Φωτογραφίες: Θανάσης Κρίκης

Επιμέλεια: Anna Zinchenko

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο νέο τεύχος Ιανουαρίου που κυκλοφορεί.

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα