Η Βίκυ Καγιά γίνεται 40 χρονών και εμείς θυμόμαστε τις πιο ωραίες εμφανίσεις της τελευταία

H Βίκυ Καγιά έχει τα γενέθλια της σήμερα 4 Ιουλίου και γίνεται 40 χρόνων. Η όμορφη Βίκυ που έχει περάσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό, όπου δούλεψε ως μοντέλο, είναι πλέον μια επιτυχημένη επιχειρηματίας και μια ευτυχισμένη σύζυγος και μαμά δύο υπέροχων παιδιών που απέκτησε με τον δεύτερο σύζυγό της Ηλία Κρασσά.

Συγκεκριμένα έφερε στον κόσμο τον γιο της Κάρολο Ηλία Κρασσά πριν έξι μήνες μήνες ενώ η κόρη της Μπιάνκα είναι πλέον τριών χρονών.

Η 40χρονη τα τελευταία δύο χρόνια παρουσιάζει την εκπομπή Shopping Star από τη συχνότητα του Star Channel στην οποία καθημερινές γυναίκες αναζητούν το κατάλληλο σύνολο για το event ή την περίσταση που τους αναθέτει το πρώην μοντέλο ενώ πολλοί παρακολουθούν την εκπομπή μόνο και μόνο για να δουν τι φοράει κάθε μέρα η Βίκυ, η οποία πάντα εντυπωσιάζει με το απέριττο και πολύ κομψό στιλ της.  Βέβαια την βοηθάει πολύ και το αψεγάδιαστο κορμί της που δεν έχει αλλάξει καθόλου παρά τις δύο εγκυμοσύνες της.

Εμείς με αφορμή τα γενέθλιά της βρήκαμε τις πιο ωραίες εμφανίσεις της τελευταία και σας προτείνουμε να τις αντιγράψετε για να είστε κομψή ανεξάρτητα απο την περίσταση.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα