Η Victoria Beckham επιτέλους υπογράφει μια συλλογή που μπορούμε να αποκτήσουμε όλοι

Ο κόσμος της μόδας μπορεί να ήταν αρκετά επιφυλακτικός απέναντι στη Victoria Beckham στα πρώτα βήματα της καριέρας της, όμως πλέον και μετά από 10 χρόνια πολύ επιτυχημένης πορείας, η πρώην Posh Spice μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι μία από τις σημαντικότερες σύγχρονες δημιουργούς με ορκισμένους fans σε όλο τον κόσμο.

Victoria_Beckham_Target_Look_1b

Και επειδή τα ρούχα της είναι πανάκριβα, το ίδιο και τα αξεσουάρ της, κάτι που μάλλον θα ξέρετε ήδη, έχουμε πολύ καλά νέα. Η Victoria Beckham είχε ανακοινώσει τον περασμένο Οκτώβριο ότι θα συνεργαστεί με την εταιρεία Target. Μάλιστα από τότε είχε πει πως σκοπεύει να σχεδιάσει μια συλλογή που θα είναι πολύ προσιτή ενώ θα έκανε και ένα βήμα που δεν είχε τολμήσει μέχρι σήμερα. Όντως λοιπόν έτσι έγινε, η συλλογή της είναι υπέροχη, το πιο ακριβό κομμάτι κοστίζει περίπου 65 ευρώ και εκτός από τα γνωστά γυναικεία ρούχα της περιλαμβάνει και plus size κομμάτια αλλά και παιδικά.

Victoria_Beckham_Target_Look_2b

«Είναι πολύ κομψή και στόχος μου ήταν να κάνω κάτι που θα ευχαριστήσει τον κόσμο και που θα το θυμούνται όλοι για καιρό. Η Harper έχει συμμετάσχει στη διαδικασία» είπε η Beckham, αποκαλύπτοντας ότι η μικρή της κόρη που είναι σχεδόν 6 ετών, δοκίμασε πολλά από τα φορέματα ενώ το αγαπημένο της είναι αυτό με τα μικρά λαγουδάκια στον γιακά. Μάλιστα υπογράμμισε ότι ξέρει πλέον ποια υφάσματα αρέσουν στα παιδιά και εφάρμοσε όλα όσα έχει μάθει σαν μαμά προκειμένου να σχεδιάσει αυτή την παιδική συλλογή.

victoria beckham target

Εμείς ξεχωρίσαμε το ριγέ shirt dress καθώς και το ασπρόμαυρο σύνολο με το peplum τοπ και το ασορτί cropped παντελόνι. Μπορείτε να δείτε ολόκληρη της συλλογή καθώς και να την αποκτήσετε από τις 9 Απριλίου στο victoriabeckham.com.

Victoria_Beckham_Target_Look_Girls_3

Αξίζει να πούμε τέλος πως το video campaign που συνοδεύει τη συλλογή έχει soundtrack το Spice up your Life των Spice Girls και αυτό είναι ακόμα ένα στοιχείο που μας άρεσε σ’ αυτό το νέο εγχείρημα της Beckham.

Διαβάστε ακόμα:

Το νεανικό look της Μαρίας Ηλιάκη που πρέπει να αντιγράψετε

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα