Οι trendsetters της Νέας Υόρκης φοράνε τα παπούτσια που βλέπουμε στην Ελλάδα κάθε καλοκαίρι
Instagram @slipintostyle

Τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει κάθε σεζόν να έχει και τα δικά της “ugly” shoe trends. Έχουμε δει ογκώδη sneakers, ψηλοτάκουνα crocs ή crocs σε neon αποχρώσεις, διακοσμημένα με λαμπερές πέτρες και ιδιαίτερα σανδάλια, τα οποία πολλές από εμάς δεν θα τα επιλέγαμε ποτέ. Ο κόσμος και οι εξελίξεις της μόδας όμως έρχεται για ακόμα μία φορά να μας εκπλήσσει με την εμφάνιση ενός νέου ugly shoe για την φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι. Φέτος, το ugly shoe που θα διχάσει τα κορίτσια της μόδας είναι ένα ζευγάρι που είναι αρκετά γνώριμο σε εμάς στην Ελλάδα και άκρως… καλοκαιρινό.

Τα σανδάλια του «τουρίστα» λοιπόν είναι το νέο shoe trend της εποχής και όπως φαίνεται ήδη έχει αποκτήσει τους υποστηρικτές του. Τα συγκεκριμένα παπούτσια εμφανίστηκαν πρώτη φορά στο show του οίκου Prada για την collection άνοιξη/ καλοκαίρι 2018 και στη συνέχεια τα είδαμε και στα shows των Marni και Gucci. Και κάπου εδώ τα fashion girls διχάστηκαν. Κάποιες fashionistas αποφάσισαν πως αυτό το ugly shoe trend δεν ταιριάζει με την αισθητική και το στιλ τους, ενώ κάποιες άλλες το υιοθέτησαν.

Σε αυτή την κατηγορία των γυναικών ανήκουν και οι trendsetters της Νέας Υόρκης. Οι αμερικανίδες fashionistas γνωστές για την αγάπη που τρέφουν στις fashion forward τάσεις αποφάσισαν πως αυτού του είδους τα σανδάλια αξίζουν να έχουν μία θέση στα street style σύνολα τους και μας δείχνουν πως μπορούμε να τα φορέσουμε αν αποφασίσουμε πως θέλουμε να πειραματιστούμε αρκετά με το στιλ μας.

Instagram @alyssainthecity
Instagram @slipintostyle
Instagram @thenotoriouskia

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα