Η Τόνια Σωτηροπούλου μοιράστηκε μία φωτογραφία του αγαπημένου της για πρώτη φορά

 

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι εδώ και λίγο καιρό το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz. Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η μεταξύ τους σχέση, όλοι παραδέχτηκαν πόσο ταιριάζουν, και παρόλο που κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει δημόσια γι’ αυτό, δε διστάζουν να εμφανίζονται μαζί σε πάρα πολλά events και όχι μόνο. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα για το ερωτευμένο ζευγάρι να κάνει και το πρώτο του μακρινό ταξίδι.

 

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, η ηθοποιός και ο τραγουδιστής ταξίδεψαν στην Κούβα, όπου και βρίσκονται τώρα και η Τόνια μοιράστηκε με τους fans της στο Instagram μία φωτογραφία του αγαπημένου της. Αν και έχει ανεβάσει αρκετά insta-stories στα οποία ήταν μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια, αυτή είναι η πρώτη φορά που μοιράζεται μία φωτογραφία του, με την οποία στην ουσία επιβεβαίωσε και ότι βρίσκονται εκεί μαζί. Στη λεζάντα έγραψε απλώς «Ηρεμία στην Κούβα» και φυσικά οι fans της έσπευσαν να δώσουν το like τους στην ομολογουμένως όμορφη εικόνα και να σχολιάσουν.

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε, αν το ζευγάρι θα μοιραστεί επιπλέον φωτογραφίες από το ταξίδι που έχει πάει, μιας και όπως είπαμε, είναι η πρώτη φορά που πάνε στο εξωτερικό μαζί για να ηρεμήσουν και να ξεκουραστούν μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα