Η θεραπεία προσώπου που πρέπει να κάνετε πριν πάτε διακοπές το καλοκαίρι
Instagram: @eleanorpendleton

Λίγο πριν το καλοκαίρι, ήρθε η στιγμή να περιποιηθούμε –εκτός από το σώμα μας- την επιδερμίδα του προσώπου μας. Εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε κάτι καινούριο και επαναστατικό: μία θεραπεία με ενέσιμο υαλουρονικό με 15ημερη παρατεταµένη απελευθέρωση πεπτιδίων. 15 µέρες είναι αρκετές για να σας δώσουν όλα εκείνα τα πεπτίδια που χρειάζεται η επιδερµίδα, ώστε να έχει το αποτέλεσµα ενός καλοδουλεµένου filler. Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Τονισµένα ζυγωµατικά, σβήσιµο των ρινοπαρειακών, περιστοματικές ρυτίδες και ανόρθωση του οβάλ του προσώπου.
Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Και εμείς το ίδιο, για αυτό επικοινωνήσαμε με το Assai Healthy Skin | Skin Spa και παρακάτω σας λύνουμε όλες τις απορίες σχετικά με την εν λόγω θεραπεία.

Ποια η διαφορά με τα κλασσικά υαλουρονικά οξέα που ήδη γνωρίζουμε;
Τα υαλουρονικά οξέα που κυκλοφορούν στο χώρο της ομορφιάς είναι τα γνωστά σε όλους μας fillers που όπως λέει και το όνομά τους δουλειά τους είναι να γεμίζουν τις ρυτίδες και τις πτυχώσεις της επιδερμίδας. Φαντάσου ότι χρησιμοποιούνται σαν ένα υποβοήθημα για το δέρμα που το ανασηκώνει.. δεν θα λέγαμε επομένως ότι λειτουργούν θεραπευτικά ως προς τις λειτουργίες του δέρματος. Με τα Υαλουρονικά οξέα με 15ήμερη παρατεταμένη απελευθέρωση πεπτιδίων, ισχύει άλλη λογική και άλλη προσέγγιση στην αντιγήρανση. Εδώ το υαλουρονικό που χρησιμοποιείται είναι μόνο μεταφορέας που ενδοθυλακώνει τα πεπτίδα, τα οποία και τα αφήνει σιγά σιγά για τις επόμενες 15 ημέρες. Σαν να κάνεις δηλαδή θεραπεία στο δέρμα σου για 2 περίπου εβδομάδες καθημερινά!
Και τι είναι αυτά τα πεπτίδια;
Τα πεπτίδια είναι μικρά τμήματα πρωτεϊνών που έχουν ένα μήνυμα που μεταφέρουν στα επιδερμοκύτταρα. Εντολές. Ανάλογα με το τι θέλουμε να πετύχουμε χρησιμοποιούμε και τα αντίστοιχα πεπτίδια, σαν να λέμε τις κατάλληλες εντολές. Για παράδειγμα στην αντιγήρανση, τα πεπτίδια που απελευθερώνονται για 15 ημέρες παρατεταμένα, δίνουν την εντολή στα κύτταρα του δέρματος να παράγουν ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης γιατί οι ήδη υπάρχουσες έχουν υποστεί φθορά. Παράλληλα τα πεπτίδια από μόνα τους δεσμεύουν μεγάλες ποσότητες υγρασίας. Επομένως αυτό που βλέπουμε είναι το δέρμα σιγά σιγά να αποκτά εσωτερική συνοχή, υγρασία και καλύτερη σύνδεση χάριν του κολλαγόνου και ελαστίνης που έχουν παραχθεί. Οι γραμμές σβήνουν, οι ρυτίδες και πτυχώσεις γεμίζουν φυσικά από προϊόντα που παράγει το ίδιο το δέρμα και όχι από κάτι ξένο, το σχήμα του προσώπου και το οβάλ ανορθώνεται.
Πόσο διατηρείται το αποτέλεσμα;
Αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από τον τρόπο που το φροντίζει κάποιος στο σπίτι και από το πόσο το προστατεύει από τους εξωτερικούς παράγοντες όπως ήλιος και ρύπανση περιβάλλοντος. Αλλιώς διατηρείται σε ένα δέρμα που σφύζει από Δερματική Υγεία και αλλιώς σε ένα δέρμα που αφήνεται απροστάτευτο χωρίς αντηλιακό, χωρίς ασπίδα προστασίας για την υγρασία.. ο συνεπής κερδίζει τα περισσότερα δηλαδή!
Πονάει σαν διαδικασία;
Ο πόνος είναι κάτι σχετικό και υποκειμενικό που εξαρτάται από τον βαθμό ευαισθησίας του δέρματος αλλά και από το επίπεδο ανεκτικότητας. Για αυτό και οι απόψεις ποικίλουν.. Όπως και να έχει πάντως, επειδή η ομορφιά πρέπει να αποκτάται με ευχάριστες διαδικασίες και συνθήκες, και πάντα πρέπει να το χαίρεσαι εμείς εφαρμόζουμε κρέμα που αναισθητοποιεί για λίγα λεπτά την επιδερμίδα.
Εσείς υποστηρίζετε Healthy Aging, σωστά;
Υποστηρίζουμε την υγιή λειτουργία του δέρματος, η οποία κερδίζεται με τη βοήθεια φυσικών υλικών. Το υλικό που ετιτρέπεις να μπει στο δέρμα σου είναι καθοριστικό. Θέλουμε φυσικότητα στα αποτελέσματα μας. Εμείς οι άνθρωποι του assai δεν προσπαθούμε να ανατρέψουμε το φαινόμενο της γήρανσης, αλλά δημιουργούμε συνθήκες για ένα άριστο δέρμα που γερνάει με όσο το δυνατό λιγότερες φθορές και με αργούς ρυθμούς, πιο αργούς από την φυσιολογική διαδικασία γήρανσης. Για να επιτύχουμε κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα να αξιολογηθεί σωστά η δερματική κατάσταση.
Επομένως την παραπάνω θεραπεία θα την συγκαταλέγατε στο healthy aging;
Δεν υποστηρίζουμε τίποτα που δεν σχετίζεται με αυτήν τη φιλοσοφία, τη φιλοσοφία healthy living και το healthy aging.. Healthy πρέπει να είναι η διατροφή σου και η καθημερινή σου άσκηση. Healthy πρέπει να είναι η κατάσταση της υγείας σου. Healthy πρέπει να είναι ότι χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου. Αλλά µην ξεχνάς .. Healthy πρέπει να είναι ο τρόπος που βιώνεις και νοιώθεις. Healthy πρέπει να είναι ο τρόπος που σκέφτεσαι. Healthy πρέπει να είναι το συναίσθημα σου και το αποτύπωμα σου. Επομένως ναι, εκεί την κατατάσσουμε.. η εταιρεία Dermaheal που για σειρά ετών μελετά την αναβάθμιση των υαλουρονικών οξέων, έχει προβεί σε αυτήν τη σειρά που αποτελεί μια πρωτοποριακή προσέγγιση στην αντιγήρανση. Βασίζεται σε μια καινοτόμα τεχνολογία που την λέμε “εκλεκτικής δράσης” γιατί δρα απευθείας στους υποδοχείς των κυττάρων εξασφαλίζοντας έτσι πως δεν μπορεί να υπάρξει καμία παρενέργεια, ερεθισμός ή φλεγμονή.
Από ποια ηλικία και μετά θα την συνιστούσατε;
Αν σκεφτεί κανείς ότι από τα 28 έτη και μετά η επιδερμίδα αρχίζει να χάνει μικρό ποσοστό λειτουργικότητας, θα μπορούσα σαν skin coach να σου απαντήσω ότι αποτελεί μια αγωγή πρόληψης. Ο τρόπος που την εφαρμόζουμε εξαρτάται από τους λόγους που έχουμε!.
Πόσες επισκέψεις πρέπει να κάνει κάποιος;
Εξαρτάται από το πόσες φθορές έχει υποστεί ένα δέρμα. Ωστόσο το πρωτόκολλο ορίζει έως και τρείς τέτοιες θεραπείες.
Πες μου κάτι που θέλεις να θυμάμαι μέχρι να ξανάρθω.
Healthy aging is a state of healthy mind. Εσύ το ελέγχεις, έχεις και το γκάζι και το φρένο!

Θέλετε να κάνετε και εσείς την θεραπεία; Επικοινωνήστε με το Assai και κλείστε ραντεβού!
Τηλέφωνο: 21 1705 8261
Email: info@assai.gr
Διεύθυνση: Μυκηνών 3, 15233, Χαλάνδρι

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα