Οι τελευταίες εμφανίσεις διασήμων κυριών που μας απογοήτευσαν

Φαίη Σκορδά: Pyjama look με μέτρο

Λέμε ναι στην τάση που μας επιτρέπει να είμαστε άνετες και να νιώθουμε κυριολεκτικά σαν στο σπίτι μας: Το pyjama look. Έχοντας επανέλθει για τα καλά στη μόδα- ευχαριστούμε Kendall Jenner για τη συνεισφορά σου- το ύφος αυτό είναι ο,τι πρέπει για τις ημέρες εκείνες που δε μπορούμε ούτε να ακούμε για jean υφάσματα και στενά ρούχα, με άλλα λόγια απελευθέρωση στις lazy days. Ωστόσο υπάρχει και εδώ ένα “ναι μεν,αλλά”: Με παραδειγμα την Φαίη Σκορδά στην παρακάτω εμφάνιση, τολμούμε να πουμε πως ήταν λίγο over the top η απόπειρα της να εισαγάγει μια τάση hot trending σε όλες τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και δεν χρειαζόταν τοση υπερβολή. Ο συνδυασμός ενός πιο ανάλαφρου κομματιού σε σατέν ύφασμα και αέρινο ύφος, με ένα λίγο πιο formal τοπ ή παντελόνι θα ήταν ο ιδανικότερος. Ωστόσο, να επικροτήσουμε την κατά τα άλλα καλοντυμένη Φαίη, γιατί αγαπάμε τους τολμηρούς.

Ελένη Φουρέιρα: Καθόλου fuego Η Ελένη για την εκπροσώπηση της Κύπρου στη Eurovision αποφάσισε να πάρει την πιο σωστή απόφαση και να τιμήσει τον Έλληνα σχεδιαστή Βρεττό Βρεττάκο. Ο δημιουργός έραψε για την pop star μια υπέροχη όλο στενή φόρμα που έκοψε την ανάσα όλης της Ευρώπης και μας θύμισε ποσο μπορεί να αναδείξει ένα τέλειο σώμα το σωστό ρούχο. Πάρτε ως παράδειγμα-προς αποφυγήν- την παρακάτω επιλογή της Ελένης που αποφάσισε να πάει για ένα full plastic look με casual παπούτσια. Ας πουμε απλώς ότι χαιρόμαστε πολύ που δε διακρίνουμε καμία ομοιότητα με την εμφάνιση της στη σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού, γιατί δε θέλουμε να της στείλουμε αρνητική ενέργεια στη μακρινή Λισαβόνα.

Nike girl ❤️? #nike #airmaxday #airmovesyou #am270 @sneaker_10 Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

Josephine Wendel: Τι εννοείς «extra»

Η hot Josephine ανήκει στις τραγουδίστριες που δε φοβούνται να τολμήσουν και να πειραματιστούν σε όλα τα επίπεδα με τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Η καλλιτεχνική της φύση, το νεαρό της ηλικίας της και το καλλίγραμμο κορμί της τής αφήνουν κάθε ελευθερία επιλογής να μην περιοριστεί σε basic πλαίσια και να παίξει με διάφορα πιο ασύμβατα ρούχα. Στην περίπτωση αυτή βέβαια δεν ήταν και η αγαπημένη μας απόφαση της, καθώς το συνολικό αποτέλεσμα δεν ταίριαζε με την ώρα και το μέρος της εμφάνισης αυτής αλλά παραπέμπει σε πιο βραδινές ώρες και ίσως προηγούμενων ετών. Ειδικά τα παπούτσια είναι ένα τεράστιο όχι για έναν πρωινό καφέ. Ίσως είναι ένα τεράστιο όχι και για τον απογευματινό βέβαια, το αφήνουμε στην κρίση σας.

?Shine bright like a diamond?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⚡️Josephine⚡️ (@josephinewendel) στις

Ελεονώρα Μελέτη: στης κολλητής μου τη χαρά Αν δεν παντρεύεται η κολλητή σας φίλη, θα σας συμβουλεύαμε να μη βάλετε αυτό το φόρεμα. Ακόμη περισσότερο, αν δεν είστε κουμπάρα στο γάμο της κολλητής σας φίλης θα σας λέγαμε να μην φορέσετε ένα ρούχο σαν το παρακάτω. Η αλήθεια είναι πως προτιμούμε την Ελεονώρα στο πιο rock chic ύφος που μας έχει συνηθίσει ο δυναμικός χαρακτήρας της και όχι σε maxi φούξια φορέματα που μας παραπέμπουν σε δεξιώσεις προηγούμενων δεκαετιών και όχι σε σύγχρονη δυναμική γυναίκα σαν την Ελεονώρα. Σε συνδυασμό με το ασορτί κραγιόν, τους oversized κρίκους και το μαλλί σε updo, κάθε άλλο παρά Nonora δεν μας θυμίζει.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: her (not so Secret) combination

Κορίτσια θα θέλαμε την προσοχή σας σε αυτό, καθώς αφορά όλες μας σχεδόν. Όταν δεν είμαστε η Adriana Sklenarikova, τέτοιο μήκος ρούχου με τέτοιο παπούτσι μας κονταίνει ακόμη περισσότερο και αφαιρεί πόντους από το μήκος της γάμπας μας. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αγαπά το rock, αλλά εδώ τόλμησε ένα πιο boho ρούχο που της πήγαινε πολύ και σαν ύφος και σαν χρώμα, και όλα ΟΚ μέχρι εδώ. Ωστόσο το σημείο που σταματάει το μποτάκι της, ακριβώς πιο πάνω από τον αστράγαλο, δεν κολακεύει καθόλου τα πόδια καμίας σχεδόν γυναίκας. Ένα ζευγάρι  ankle boots, σανδάλια ή εσπαντρίγιες θα απογείωναν το look που πήγε να αποπειραθεί.

Doin’ that #boho thing.. ?‍♀️ • Dress by @peaceandchaosclothing Boots by @jeffreycampbell and @favela.gr #ootd #happymomma #bohemian

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις


Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα