Η Τάμτα φόρεσε το τέλειο φόρεμα που θα μπορούσε να είναι και νυφικό

Σας έχουμε πει ότι η Τάμτα είναι ένα από τα αγαπημένα μας -από στιλιστικής απόψεως- κορίτσια. Κάθε της εμφάνιση είναι statement καθώς δε διστάζει να τολμήσει ιδιαίτερα ρούχα και αξεσουάρ και να πειραματιστεί με το στιλ της. Γι’ αυτό μας αρέσει, γιατί ζηλεύουμε τη στιλιστική τόλμη της και γιατί για κάποιον λόγο κάθε φορά το αποτέλεσμα τη δικαιώνει μιας και είναι υπέροχη.

Απόδειξη για όλα αυτά είναι η τελευταία της εμφάνιση. Η Τάμτα επέλεξε ένα υπέροχο, κοντό φόρεμα φτιαγμένο από δαντέλα με κεντημένες λεπτομέρειες και βολάν. Στις αποχρώσεις του λευκού, της ταίριαζε απόλυτα και το συνδύασε με μακριά σκουλαρίκια με πέρλες και ασορτί, εντυπωσιακά δαχτυλίδια. Το φόρεμα ήταν του σχεδιαστικού διδύμου Mi-Ro και αν ψάχνετε κάτι πραγματικά ιδιαίτερο για τη μέρα του γάμου σας, πιστεύουμε πως μπορεί κάλλιστα να φορεθεί και σαν νυφικό. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με λευκά, ψηλοτάκουνα, lace up πέδιλα και ήταν κούκλα.

Διαβάστε ακόμα:

The Voice 2: Αυτοί είναι οι τρεις επόμενοι παίκτες της Δέσποινας Βανδή που συνεχίζουν στο 4ο live

Τess Holliday: To πρώτο XXL μοντέλο που κάνει διεθνή καριέρα μιλάει για την εποχή του άγριου bullying και της ενδοοικογενειακής βίας

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα