Η Τάμτα έβαψε τα μαλλιά της ροζ

Η Τάμτα πέρα από τραγουδίστρια είναι και fashion icon (πρόσφατα κυκλοφόρησε και την πρώτη της συλλογή με ρούχα) και της αρέσει πολύ να παίζει και να πειραματίζεται με την εμφάνισή της.  Από τότε που πρωτοεμφανίστηκε μέχρι σήμερα δεν σταματά να μας εκπλήσσει τόσο με τις στυλιστικές όσο και με της beauty επιλογές της οι οποίες είναι πάντα τόσο κομψές όσο και εκκεντρικές. Η Τάμτα γνωρίζει την μόδα και τα trends από πρώτο χέρι, αλλά τα κάνει να λειτουργούν υπέρ της καθώς κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το προσωπικό της στυλ. Στα μαλλιά της έχουμε δει τα πιο extreme looks, από ίσια μακριά ξανθά, μέχρι ginger κυματισμούς ή κοντά και σγουρά με ανοιχτές ανταύγειες. Η Τάμτα έκανε όμως ακόμα μια φορά τη διαφορά, βάφοντας τα μαλλιά της ροζ!

Τάμτα ροζ μαλλιά
NDP Photo Agency

Ο φακός της απαθανάτισε στην αγκαλιά του συντρόφου της Πάρι Κασιδόκωστα, σε έξοδο τους σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και η Τάμτα ήταν εμφανώς αλλαγμένη. Με μακρύ καρέ και αφέλειες, που ξεκινούσαν από σκούρα βάση και κατέληγαν σε πυκνές ανοιχτές ροζ ανταύγειες στις άκρες, η Τάμτα ανανέωσε πλήρως το look της. Ενώ το κούρεμα και το χτένισμα είναι girlie και διαχρονικό τα μαλλιά που είναι βαμμένα σε ροζ χρώμα κάνουν την τέλεια αντίθεση, προσθέτοντας σύγχρονες νότες φρεσκάδας. Το μακιγιάζ που επέλεξε για την βραδινή της έξοδο κυμαίνεται κι αυτό σε μωβ/ροζ τόνους (τα λέγαμε για την ροζ σκιά) και ταιριάζει πολύ με τα νέα της μαλλιά.

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

 

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Κρίνοντας από τις φωτογραφίες, το νέο ροζ μαλλί της Τάμτα της πάει πολύ, όπως και το να βρίσκεται στην αγκαλιά του Πάρι Κασιδόκωστα, καθώς συντελούν ένα από το πιο στυλάτα ζευγάρια της πόλης.

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα