Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με chic φόρεμα που κοστίζει λιγότερο από 40€
Instagram @stam_tsimtsili

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας τον χειμώνα που μας πέρασε ήταν χωρίς αμφιβολία τα animal print μοτίβα. Snakeskin, zebra, crocodile είναι μερικά μόλις patterns που αγάπησαν ιδιαίτερα τα κορίτσια της μόδας, οι οποίες δημιούργησαν διάφορα looks για κάθε στιγμή της ημέρας και μας γέμισαν έμπνευση.

Αυτό το trend μάλιστα θα συνεχίσει να μας απασχολεί και την άνοιξη, καθώς οι σχεδιαστές μας προτείνουν να φορέσουμε το animal print σε διαφορετικές εκδοχές. Με μία μόνο βόλτα στα καταστήματα και μερικά clicks στα e-shops θα παρατηρήσετε πως τα αγαπημένα μας fashion brands μας προσφέρουν μία τεράστια ποικιλία από φορέματα, πουκάμισα και παντελόνια σε animal printed μοτίβα σε λαμπερές και έντονες αποχρώσεις όπως το γαλάζιο, το κόκκινο, το ροζ.

Έμπνευση για το πώς μπορούμε να φορέσουμε τα animal printed μοτίβα την άνοιξη μας προσφέρει η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα midi animal printed φόρεμα σε γαλάζια και μαύρη απόχρωση από τα Zara, το οποίο κοστίζει μόλις 39,95€. Η Σταματίνα ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα ζευγάρι all time classic ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μαύρη απόχρωση, τα οποία πρόσθεσαν μερκά sexy vibes στο σύνολο της.

Instagram @stam_tsimtsili
Instagram @stam_tsimtsili

Βρείτε το φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή εδώ:

Animal print shirt dress ZARA 39,95 EUR

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα