Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γέννησε! Οι βασικοί λόγοι που την λατρέψαμε σε αυτή την εγκυμοσύνη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γέννησε σήμερα στις 8 το πρωί ένα υγιέστατο μωράκι βάρους 2.900! Η παρουσιάστρια σήμερα είχε το απόλυτο «Happy Day» της, καθώς έγινε για τρίτη φορά μητέρα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό του συζύγου της Θέμη Σοφού. Αυτή τη φορά, το φύλο του μωρού διαφέρει από τις προηγούμενες: It’s a boy.

3 γέννες λοιπόν για την καστανή παρουσία που ομορφαίνει τα πρωινά μας και εμείς αποφασίσαμε να συλλέξουμε τις 3 αγαπημένες μας εμφανίσεις της τελευταία, για να παίρνουν ιδέες και άλλες μέλλουσες μητέρες. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει αποδείξει πως η εγκυμοσύνη και η πρησμένη κοιλιά δεν αποτελούν δικαιολογίες για εκπτώσεις στο στιλ: Υπάρχουν λύσεις για όλες τις ανάγκες μας κορίτσια.

Ας ξεκινήσουμε stalkάροντας για λίγο τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Mini και στην εγκυμοσύνη: Αν ανήκετε στις τυχερές που κατά την περίοδο αυτή φουσκώνει μόνο η κοιλιά, αλλά τα πόδια μένουν ίδια και απαράλλαχτα δε βρίσκουμε το λόγο να αλλάξετε τις παλιές σας συνήθειες. Η Σταματίνα πάντως συμφωνεί μαζί μας, και γνωρίζοντας πως τα πόδια είναι το δυνατό της σημείο, φροντίζει να φοράει ρούχα που τα αφήνουν σε κοινή θέα. Το μαγικό με αυτό το φόρεμα που βλέπουμε παρακάτω, εκτός του πόσο cute και σύγχρονο είναι σε αυτή την απόχρωση του denim υφάσματος, είναι η άνεση που προσφέρει. Φαίνεται τόσο αέρινο, που στοιχηματίζουμε πως η Σταματίνα θα ένιωθε στην κυριολεξία σα να μη φορά τίποτα.

Φίλοι μου η ημέρα ξεκινά με δωράκια! Κάντε like και 5 τυχεροί κερδίζουν προϊόντα Καραμολέγκος #happyday #giveaway

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Το κορίτσι του Μάη: Τα maxi ρομαντικά φορέματα είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό για αυτήν την τόσο τρυφερή περίοδο μίας γυναίκας. Όσο παρωχημένη όμως κι αν ακούγεται μία τέτοια επιλογή, η Σταματίνα την έκανε να μοιάζει λιγότερο cliché και μας εντυπωσίασε, βάζοντας ιδέες ακόμη και σε εμάς που δεν κυοφορούμε. Κόκκινο floral φόρεμα με σκίσιμο μπροστά ήταν πραγματικά μία από τις πιο εμπνευσμένες ιδέες που μπορούσε να έχει, ειδικά με αυτά τα παπούτσια western πινελιάς: καφέ σανδάλια.

Monday Blossom. @stam_tsimtsili in @ted_baker floral dress from @atticaofficial Sandals @parex.gr #happystyle #happylook #style #floral #summerlook

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Top με crop top: Αν είστε από αυτές που προτιμούν τα άνετα παντελόνια από τα αέρινα φορέματα, guess what: Η Σταματίνα έχει πρόταση και για εσάς. Καταφέρνοντας να είναι sexy ακόμη και αυτήν την περίοδο, αποφάσισε να ταιριάξει μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι με λευκό crop top με κόκκινα prints. Ένα ζευγάρι κόκκινα πέδιλα από κάτω και είστε έτοιμες κορίτσια.

Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε ❤️❤️❤️ @pepejeans @shopandtrade.gr #lookoftheday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Ακολουθείστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα