Οι Spice Girls δε θα είναι απλώς προσκεκλημένες στον γάμο των Harry & Meghan Markle

Ίσως αυτός ο γάμος να είναι ο πιο πολυσυζητημένος της δεκαετίας πριν ακόμα καλά καλά γίνει. Όπως ξέρουμε ήδη, θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο και η αλήθεια είναι ότι αυτό που περιμέναμε πως και πως ήταν να μάθουμε τι νυφικό θα επιλέξει η Meghan, μιας και μέχρι στιγμής τουλάχιστον, έχει δείξει ότι έχει στιλ και οι ενδυματολογικές της επιλογές έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Παρόλα αυτά μια είδηση που κυκλοφορεί εδώ και μερικές ώρες στο διαδίκτυο μας ενθουσίασε ακόμα περισσότερο.

Pinterest
Pinterest

Οι Spice Girls, δε θα είναι απλώς προσκεκλημένες της βασιλικής οικογένειας, αλλά πρόκειται να τραγουδήσουν στον πριγκιπικό γάμο. Μπορεί η Victoria να έχει διαψεύσει τις φήμες για reunion και ένα νέο tour όμως η Mel B έδωσε μία συνέντευξη και μάλλον αυτή η πληροφορία της ξέφυγε. Συγκεκριμένα λοιπόν όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν πρόκειται να τραγουδήσουν στον πολυαναμενόμενο γάμο απάντησε με «μισόλογα» και αφού άφησε αυτό το υπονοούμενο προσπάθησε να κόψει τη συζήτηση λέγοντας ότι πρέπει να φύγει γιατί μπορεί να απολυθεί. Επιβεβαίωσε και το γεγονός ότι έχει λάβει ήδη την πρόσκληση για τον γάμο φουντώνοντας ακόμα τις φήμες ότι τα αγαπημένα μας κορίτσια θα εμφανιστούν ξανά όλα μαζί έστω και για λίγο.

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη γνωριμία των Spice Girls με τον Πρίγκιπα Harry έγινε το 1997 στην Αφρική, όταν αυτός ήταν 13 ετών και εκείνες στην καλύτερη φάση της καριέρας τους. Πάντως προς το παρόν το Παλάτι δεν έχει απαντήσει στις φήμες για το εν λόγω reunion των Spice Girls ενώ την ίδια σιωπηλή στάση κρατά και ο εκπρόσωπος των Spice Girls. Για να δούμε τι θα γίνει τελικά.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα