Η Sophie Turner αποκάλυψε ότι είχε χωρίσει για λίγο με τον Joe Jonas
Instagram @love_radio_saratov

H 23χρονη Sophie Turner παντρεύτηκε τον άντρα των ονείρων της,Joe Jonas σε έναν γάμο-έκπληξη στο Las Vegas.  Ωστόσο, για το ζευγάρι δεν ήταν πάντα όλα ρόδινα. Σε πρόσφατη συνέντευξη της στους Sunday Times, η Sophie μίλησε για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε κι επηρέασαν και τη σχέση της με τον Joe. Μάλιστα, ο τραγουδιστής, όπως αποκάλυψε η ίδια, προσπαθούσε να την ενθαρρύνει να αγαπάει τον εαυτό της περισσότερο αφότου ξεκίνησαν να βγαίνουν.

Η Turner ανέφερε ότι «περνούσα μια φάση που δεν ήμουν ψυχολογικά καλά, όταν γνωριστήκαμε το 2016 με τον Joe. Μου έλεγε ότι δεν πρόκειται να είμαι μαζί σου μέχρι να αγαπήσεις τον εαυτό σου, δεν μπορώ να βλέπω ότι με αγαπάς πιο πολύ από ό,τι τον εαυτό σου. Αυτό ήταν κάτι που έκανε και κατά κάποιο τρόπο μου έσωσε την ζωή».

Η ηθοποιός από μικρή είχε θέματα με την εικόνα του σώματος της, ενώ όπως αποκάλυψε ότι είχε πάθει ψύχωση με τον υπολογισμό των θερμίδων της, ώσπου μια χρονιά δεν είχε πια περίοδο και αποφάσισε να ξεκινήσει θεραπεία.Η Sophie και ο Joe κατάφεραν να ξεπεράσουν μαζί το πρόβλημα γιατί και οι δύο ήταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας από πολύ μικρή ηλικία.

Όπως αποκάλυψε εκείνη και ο Joe πανικοβλήθηκαν λίγο πριν παντρευτούν και αυτό τους οδήγησε στο να χωρίσουν για λίγο χρονικό διάστημα. Στην αρχή, ήταν αβάσταχτο για εκείνους να είναι χώρια, μετά όμως συνήθισαν για λίγο: «Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μας, για μια στιγμή ήμαστα σαστισμένοι, αλλά μετά απο 24 ώρες είπαμε δεν πειράζει».

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα