Η skincare συμβουλή της Kendall Jenner που πρέπει να ακολουθήσετε asap
Splash News / Ideal Image

Ήδη σας έχουμε αποκαλύψει πως η Kendall Jenner δεν αποχωρίζεται τις μάσκες ματιών Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Masks της Estee Lauder και εμείς που τις έχουμε δοκιμάσει επιβεβαιώνουμε πως είναι ό,τι καλύτερο για να αποκτήσετε λαμπερό, ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα εύκολα και γρήγορα.

Η ίδια όμως εκμυστηρεύτηκε πρόσφατα, μαζί με τη βοήθεια της προσωπικής της makeup artist, Mary Phillips, πως δεν τις χρησιμοποιεί μόνο στα μάτια της, αλλά εκμεταλλεύεται τις ευεργετικές τους ιδιότητες και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Advanced+Night+Repair+Eye+Mask, Kendall Jenner«Πάντα χρησιμοποιώ τη μάσκα πριν από ένα μεγάλο event… Είναι ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να ξεγελάσεις κάποιον πως έχεις κοιμηθεί πολλές ώρες», δήλωσε η ίδια, ενώ η Phillips συνέχισε δίνοντας περισσότερα tips. «Μου αρέσει να βάζω τη μάσκα στο ψυγείο ή στην κατάψυξη, έτσι ώστε να είναι ακόμη πιο δροσερή. Και αφού την εφαρμόσω στην περιοχή κάτω από τα μάτια της Kendall, κάνω μασάζ με το serum που έχει μείνει σε όλη την επιδερμίδα, στο λαιμό αλλά και ψηλά στο στήθος της. Οι μάσκες ματιών περιέχουν ιδιαίτερα ισχυρά συστατικά, επειδή δρουν κατά της θαμπάδας, της ξηροδερμίας αλλά και της γήρανσης, οπότε κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει πιο νεανική και λαμπερή. Το αποτέλεσμα φαίνεται στο πρόσωπο της Kendall που ακτινοβολεί».

Ο λαιμός και το στήθος είναι οι περιοχές που θέλουν μεγάλη προσοχή –όση δίνετε και στο πρόσωπό σας-, για να δείχνετε νεότερες από όσο είστε, οπότε ξεκινήστε να ακολουθείτε το παράδειγμα της Kendall asap!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα