Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε το φόρεμα που κολακεύει κάθε σωματότυπο
Instargam @sissychristidou

Όπως έχουμε πει, η ομορφιά, η διάθεση, η αυτοπεποίθηση μίας γυναίκας δε εξαρτάται σε καμία περίπτωση από έναν αριθμό. Το αριθμό που δείχνει η ζυγαριά, τα κεράκια της τούρτας της ή το ύψος της. Αυτό σημαίνει πως η καθεμία από εμάς ξεχωριστά είναι όμορφη με τον δικό της μοναδικό τρόπο, όποιος και αν είναι  σωματότυπος, η ηλικία ή το στιλ της.

Αυτό που έχουμε να κάνουμε όλες μας είναι να βρούμε όλα εκείνα τα κομμάτια, τα οποία αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη σιλουέτα μας και μας κάνουν να νιώθουμε όμορφες και με αυτοπεποίθηση κάθε στιγμή της ημέρας. Ένα από αυτά τα items είναι τα wrap φορέματα, τα tops και τα πουκάμισα. Αυτή η γραμμή ρούχων αγκαλιάζει τις γυναικείες καμπύλες και τις τονίζει με τον πιο θηλυκό τρόπο.

Αν λοιπόν, λείπει από την γκαρνταρόμπα σας ένα wrap φόρεμα, εμείς έχουμε να σας προτείνουμε αυτό που φόρεσε η Σίσσυ Χρηστίδου. Η όμορφη παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει σε ένα από τα επεισόδια της τηλεοπτικής της εκπομπής, ένα floral wrap φόρεμα από τα Mango, το οποίο κολάκευε πολύ τη σιλουέτα της, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα ζευγάρι all time classic ψηλοτάκουνα πέδιλα σε κίτρινη απόχρωση. Το look της εκτός από άκρως θηλυκό και sexy, μπορούμε να το αντιγράψουμε όλες μας πολύ εύκολα και είναι ιδανικό για τις ανοιξιάτικες βραδινές μας εμφανίσεις.

Instagram @elaxamogela

Βρείτε το φόρεμα της Σίσσυς Χρηστίδου εδώ:

Φόρεμα με τύπωμα floral Mango 59,99 EUR

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα