Η Sisley σας δείχνει τα απόλυτα trends στο ανοιξιάτικο μακιγιάζ

To “INSTYLE TRENDS WE LOVE@ GOLDEN HALL” και η SISLEY έδωσαν την ευκαιρία στις τυχερές που βρέθηκαν στο ειδικά διαμορφωμένο booth του InStyle να ενημερωθούν για τις τάσεις της νέας σεζόν, να δοκιμάσουν και να γνωρίσουν από κοντά πολλά από τα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ του brand.

Η λέξη πολυτέλεια θα μπορούσε να είναι το μικρό όνομα της μάρκας, ενώ η λέξη αποτελεσματικότητα το επώνυμο της. Από την ίδρυση της το 1976 μέχρι και σήμερα η SISLEY στηρίζει τις φόρμουλες της στην εκπληκτική, καθαρή δύναμη των φυτικών συστατικών και χρησιμοποιεί τις εξελίξεις της τεχνολογίας για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων.

Η δημοφιλής σειρά TWIST της SISLEY ήταν η πρωταγωνίστρια της ημέρας. Η σειρά TWIST αποτελείται από ρουζ, σκιές ματιών και κραγιόν σε μορφή στυλό για εύκολη εφαρμογή και εντυπωσιακό αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια.

Το υπέροχο άρωμα IZIA  ήταν φυσικά εκεί και όλοι έφυγαν με δείγματα για να απολαύσουν ξανά και ξανά την μυρωδιά του. Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί αφού μέσω του διαγωνισμού που διεξήχθη πολλοί επισκέπτες κέρδισαν full size δώρα από την SISLEY.

IMG_4038Το booth στο ισόγειο του Golden Hall

IMG_4045

 

Το νέο άρωμα Izia

 

IMG_4043

 

Τα δείγματα

IMG_4046Ο διαγωνισμός της Sisley

IMG_4053To booth

IMG_4067

Εφαρμόζοντας τις τάσεις της σεζόν στο μακιγιάζ

sisley-phyto-blush-twistΤο ρουζ της σειράς Twist

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα