Η συνήθεια της Emilia Clarke που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσετε και εσείς
Getty Images

Η Emilia Clarke είναι μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς για πολλούς λόγους: ένα από αυτούς είναι ότι παίζει την Daenerys Targaryen στο Game of Thrones, aka την πιο kickass βασίλισσα (έχει δράκους, duuuh). Ένας ακόμα; Το γεγονός πως δεν παραλείπει το ντεμακιγιάζ της ακόμα κι αν είναι μεθυσμένη.

Sensibio H2O, Bioderma

«Μέθυσα στα Όσκαρ φέτος αλλά παρόλα αυτά αφαίρεσα όλο το μακιγιάζ μου όταν επέστρεψα, έπλυνα το πρόσωπό μου, έβαλα τονωτική λοσιόν και ενυδατική. Αν κοιμηθώ με το μακιγιάζ μου είναι σίγουρο πως θα βλέπω εφιάλτες! Δεν μπορώ με τίποτα να ξυπνήσω έχοντας τη μάσκαρα από το προηγούμενο βράδυ στα μάτια μου. Το κλειδί για την καλή επιδερμίδα είναι ο καθαρισμός και η ενυδάτωση. Η συχνή απολέπιση είναι επίσης καλή, αλλά το πιο βασικό απ’όλα είναι να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου! Αν πίνεις αρκετό νερό, αν γελάς αρκετά, αν ενυδατώνεσαι αρκετά θα έχεις τέλειο δέρμα. Είναι τόσο απλό», δήλωσε η Emilia σε αμερικάνικο περιοδικό .

Κρέμα gel ημέρας, Ελληνικό Γιαούρτι, Korres

Δεν θέλουμε να πούμε «σας το είπαμε», αλλά ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ. Το ντεμακιγιάζ, ο καθαρισμός, η ενυδάτωση (θα προσθέσουμε την αντηλιακή προστασία) πρέπει να γίνουν βασικά βήματα της καθημερινής σας ρουτίνας ομορφιάς.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα