Η συλλογή της Violette για την Estée Lauder είναι εδώ και είναι ακριβώς αυτό που ονειρευόσασταν

Σας έχουμε μιλήσει αμέτρητες φορές για την αγαπημένη μας γαλλίδα. Η Violette είναι η Global Beauty Director της Estée Lauder, επαγγελματίας makeup artist, YouTuber και ένα από τα girl crushes/style icons μας εδώ στο InStyle. Για την Violette, η ομορφιά είναι μια γιορτή για την κάθε γυναίκα. Το μακιγιάζ είναι μια έκφραση της θηλυκότητας και της προσωπικότητας. Η Violette συνδυάζει την αγάπη της για την τέχνη και την ομορφιά με σκοπό να συμβάλλει στη δημιουργία των προϊόντων που κάθε γυναίκα θα έπρεπε να φοράει σήμερα. Και αυτό ακριβώς έκανε με το λανσάρισμα της πρώτης της συλλογής για την Estée Lauder, Poppy Sauvage, η οποία θα γίνει η αγαπημένη σας.
«Sauvage σημαίνει ‘ατίθασος’ και οι Γαλλίδες διακρίνονται για την κομψή, ατίθαση συμπεριφορά τους. Η συλλογή Poppy Sauvage συνδυάζει τις τρεις αγαπημένες μου ανοιξιάτικες στιγμές: τη διάθεση της εποχής, την ιδανική εμφάνιση μακιγιάζ και το αγαπημένο μου χρώμα: το μοναδικό στο είδος του, κόκκινο της φωτιάς, που συναντάμε μόνο στις παπαρούνες της Γαλλίας», αποκάλυψε η Violette.
Η νέα συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ εμπνέεται από τους χρωματικούς τόνους της άνοιξης στη Νότια Γαλλία: αποχρώσεις από πέταλα λουλουδιών για τα χείλη, από το ηλιοβασίλεμα για τα μάτια, ombré λάμψεις για τα ζυγωματικά και πινελιές «πρωινής αύρας» σε όλο το πρόσωπο.estee poppy sauvage, Violette
«Η συλλογή αυτή εμπνεύστηκε από μια αγαπημένη μου ανοιξιάτικη ανάμνηση καθώς απολάμβανα την ανατολή του ηλίου στα γεμάτα με παπαρούνες λιβάδια της Νότιας Γαλλίας. Υπάρχει μια ιδανική στιγμή που, καθώς το φως του ήλιου αγκαλιάζει τα λιβάδια, εκείνα αποκτούν ένα χρώμα χρυσό, ροζ και χάλκινο, σαν να τυλίγονται σε φλόγες. Είναι μια συναρπαστική εμπειρία που σε γεμίζει ενέργεια. Συνδύασα λοιπόν, όλες εκείνες τις αποχρώσεις σε μια συλλογή, προκειμένου να επαναφορτίσω τις μπαταρίες μου για τη νέα εποχή που έρχεται, μετά την παγωνιά του χειμώνα που απομακρύνεται», εξήγησε η ίδια η Violette.

Η συλλογή Violette Poppy Sauvage της Estée Lauder διατίθεται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης και στο www.esteelauder.gr

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα