Η συγκλονιστική περιγραφή της Σοφίας Παυλίδου για τον Παπαγιάννη: «Κλώτσησε την πόρτα μου και με άρπαξε από το λαιμό»

Το μεσημέρι της Κυριακής έγινε γνωστό πως η Σοφία Παυλίδου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, από τον Μάνο Παπαγιάννη. 

Οι δύο ηθοποιοί ήρθαν σε ρήξη μετά από έντονη συζήτηση που είχαν για ένα περιστατικό που συνέβη πάνω στην σκηνή. Αμέσως μετά το διάλογο τους, σύμφωνα με τα λεγόμενα της ηθοποιού, ο Μάνος Παπαγιάννης χειροδίκησε.

Μελίνα Νικολαΐδη: Διαβάστε πόσο ύψος είπε η μαμά της, Δέσποινα Βανδή, ότι έχει

Η Σοφία Παύλιδου μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και περιέγραψε για πρώτη φορά, ακριβώς τι συνέβη το βράδυ της Πέμπτης. «Θα σε γ@μ*σω πάνω στη σκηνή έτσι και μου ξανακόψεις ατάκα. Μίλα καλύτερα του είπα εγώ αλλά αυτός συνέχισε…. Έκλεισα την πόρτα για να προσπατευτώ και εκείνος κλώτσησε την πόρτα με άρπαξε από το λαιμό! Ανέβηκα πάνω στην καρέκλα στο καμαρίνι! Έβριζε κατά την διάρκεια του περιστατικού, με χτύπησε είπε θα σε γ@μ*σω παλιοπ#τανα δεν θα μου ξανακόψεις ατάκα εμένα! Ο Καλυβάτσης ήρθε και τον έβγαλε έξω… Κατέθεσα μήνυση, πήγα στα εφηερεύοντα και εκείνος ήρθε την επόμενη μέρα! Έχει δείξει βίαια δείγματα γιατί έχει ξαναγίνει παρόμοιο περιστατικό με άλλη κοπέλα! Την πίεσε πάνω στη σκηνή με δύναμη και την είχαμε με πάγο! Είναι η δουλειά μου αλλά δεν μπορώ να μείνω παραπάνω στο συγκεκριμένο έργο…», ανέφερε μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Ο παραγωγός της θεατρικής παράστασης, κύριος Γκουρούσης, στην οποία συμμετέχουν οι δύο ηθοποιοί που ήρθαν σε ρήξη, μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και πήρε θέση για το θέμα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αποκάλυψε πως και ο Μάνος Παπαγιάννης είχε γρατζουνιές στο πρόσωπο του όταν τον συνάντησε.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Στην εκπομπή μίλησε και ο Σωτήρης Καλυβάτσης, αλλά και η Βάσια Τριφύλλη, οι οποίοι επιβεβαίωσαν με τα λεγόμενα τους το περιστατικό.

Μάλιστα, ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε και τηλεφωνικώς στα Αποκαλυπτικά και τόνισε πως ο Μάνος Παπαγιάννης ζήτησε συγγνώμη από όλο τον θίασο, αναφέροντας ότι ήταν επιθετικός. Μεταξύ άλλων, είπε: «Ήταν βαρείς οι χαρακτηρισμοί μπήκε και μέσα στο καμαρίνι της. Τώρα την έσπρωξε…έπεσε, χτύπησε έγινε όλο αυτό. Ήταν όλα καλά, τελείωσε η παράσταση, μετά έπαθε αυτή την “έκρηξη” ο Μάνος».

Πηγή: Peoplegreece.com

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα