Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Μαριλίζα Δημάκου αποκαλύπτει στο InStyle τα αγαπημένα της items

Ραντεβού με την Τέχνη

Έμεινα εντυπωσιασμένη από την έκθεση του Βαγγέλη Κύρη και του Anatoli Georgiev, A Voyage Within. Με τα πορτρέτα και τα κεντήματα-κλωστές της σε μεταφέρει σε άλλους τόπους… Μια έκθεση που θα ήταν υπέροχο να ταξιδέψει και στο εξωτερικό.

Addicted

To Cartier Carat είναι το άρωμα που έχει γίνει το νέο μου φετίχ. Cartier Carat eau de parfum, €135,64 τα 100ml.

Fashion Crush

Getty Images

Η Kim Hersov, editor του Net-a-Porter και ιδρυτικό μέλος του BFC Fashion Trust. Είναι σχεδιάστρια και η ίδια, με ιδιαίτερο στιλ. Η γκαρνταρόμπα της είναι ένας μοναδικός κόσμος με vintage αξεσουάρ με νομαδικές επιρροές.

Leave Your Hat On

Δεν αποχωρίζομαι τα καπέλα μου! Αγαπώ τις χειροποίητες δημιουργίες από τη φυλή της Λατινικής Αμερικής που φτιάχνει τα καπέλα της μοναδικής YoSuzi. Στηρίζω το ethical fashion και τη μοναδικότητα των σχεδίων.

Sparkling Summer

Από τις δημιουργίες μου, αγαπώ όλη τη συλλογή «Seashells», κοσμήματα που φοριούνται πολλά μαζί.

Σταθερή Αξία

Είμαι πιστή εδώ και καιρό στη μάσκαρα του Dior. Το καλοκαίρι, που είμαι εκτεθειμένη σε πιο… δύσκολες συνθήκες, όπως η θάλασσα, η άμμος, ο αέρας, διαλέγω την αδιάβροχη εκδοχή.

Book Lover

Αγαπημένο μου βιβλίο είναι Ο Γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον. Μια αλληγορική ιστορία που απορρίφθηκε 18 φορές από τους εκδότες προτού γίνει best seller.

Για Φαγητό

Όποτε είμαι στο κέντρο της Αθήνας, δεν παραλείπω να επισκεφτώ το Los Loros στην Ξενοφώντος, στο Σύνταγμα. Είμαι φαν του arepas pabellón, με ψωμί από 100% καλαμπόκι, μοσχαράκι, μυζήθρα, μαύρα φασόλια και γλυκιά μπανάνα Καραϊβικής.

Bag News

Έχω ξεχωρίσει τις συλλεκτικές τσάντες Mochilas από τη φυλή Wayuu της Λατινικής Αμερικής. Όλες χειροποίητες, από ιθαγενείς, και καθεμία ένα μοναδικό έργο τέχνης.

 

Πορτρέτο: Νίκος Μαλιάκος, Μακιγιάζ-Μαλλιά: Κωνσταντίνα Μιχοπάνου,

Getty Images/ Ideal Image, Visual Hellas

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα