Η Sarah Jessica Parker μόλις σχεδίασε τα νυφικά των ονείρων σας

Είναι ένα πραγματικό fashion icon. Κάθε εμφάνισή της γίνεται θέμα συζήτησης για τους σωστούς πάντα λόγους ενώ δε φοράει τίποτα τυχαία. Ο λόγος για τη Sarah Jessica Parker η οποία έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από τον ρόλο-σταθμό της Carrie Bradshaw στο Sex and the City, γεγονός που φυσικά τη βοήθησε να καθιερωθεί ως μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του κόσμου. Εκτός από την υποκριτική, η Sarah Jessica λοιπόν πάντα αγαπούσε τη μόδα και ποτέ δεν έκρυψε την ανάγκη της να ασχοληθεί ενεργά μ’ αυτή.

Ξεκίνησε λοιπόν με μερικές συνεργασίες μέχρι που τελικά σχεδίασε τη δική της, προσωπική σειρά παπουτσιών, η οποία έχει γίνει μία από τις αγαπημένες του κόσμου της μόδας και όχι μόνο. Το επόμενο βήμα της μπορείτε να φανταστείτε ποιο είναι; Η αγαπημένη ηθοποιός και σχεδιάστρια αποφάσισε να σχεδιάσει νυφικά, σε συνργασία με τη Gilt. Η ίδια στον γάμο της με τον Matthew Broderick φόρεσε μαύρο νυφικό και αν φοβάστε ότι έχει κάτι τέτοιο να προτείνει και για εσάς, οφείλουμε να σας καθησυχάσουμε, μιας και τα σχέδιά της θα λέγαμε ότι πλησιάζουν περισσότερο στα νυφικά που δοκίμασε στην πρώτη ταινία Sex and the City, ευτυχώς.

Με τη μοντέρνα και πάντα ιδιαίτερη ματιά της λοιπόν, σχεδίασε μία συλλογή που απευθύνεται στη μοντέρνα νύφη, που θέλει όντως να φορέσει κάτι διαφορετικό. Υπάρχουν διαφορετικά στιλ από φορέματα, φούστες, ολόσωμες φόρμες αλλά και αξεσουάρ, και έτσι μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Είτε είστε η νύφη, είτε η κουμπάρα, είτε απλώς προσκεκλημένη, αυτή η συλλογή έχει τα πάντα, ενώ οι τιμές ξεκινούν από τα 240 ευρώ περίπου και σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούν λίγο τις 2000. Μάλιστα η Gilt, εκτός από τη bridal συλλογή, διαθέτει και 15 σχέδια από τη συλλογή παπουτσιών της Sarah Jessica, που δε θα βρείτε πουθενά αλλού. Η συλλογή πωλείται εδώ ενώ εμείς επιλέξαμε τα αγαπημένα μας κομμάτια που ξεχωρίσαμε με την πρώτη ματιά.

sarah jessica bridal

 

sarah jessica bridal 2

 

sarah jessica bridal 3

 

sarah jessica parker bridal 4

 

sarah jessica bridal 5

 

sjp

 

sjp2

 

Ακολουθήστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα