Η σαλάτα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για απώλεια βάρους

Η σαλάτα ττης Σταματίνα Τσιμτσιλή για απώλεια βάρους θα είναι το diet update που χρειαζόσασταν ένα μήνα πριν φορέσετε το μαγιό. Η παρουσιάστρια διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα στην ελληνική showbiz: λεπτή, με αδύνατα πόδια και καμπύλες σε όλα τα σωστά σημεία. Αποτελεί λοιπόν το πλέον έμπιστο άτομο να εμπιστευτούμε και για το δικό μας bikini body και εμείς ερχόμαστε με συγκεκριμένη πρόταση απευθείας από το διαιτολόγιό της.

Ξέρουμε πως ακούγοντας τη λέξη «σαλάτα» έχετε ήδη δημιουργήσει στο μυαλό σας μία βαρετή ακόμη γευστική εμπειρία, ένα πιάτο που θα περιοριστείτε να καταναλώσετε μέχρι να φτάσετε στο weight goal σας και μετά θα επιστρέψετε στις παλιές καλές συνήθειες. Αυτά ίσχυαν ίσως για όσες έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα, αλλά αν δώσετε την ευκαιρία στη σαλάτα της Σταματίνας, είναι πολύ πιθανό να αναθεωρήσετε. Δεν πρόκειται για μία παραδοσιακή σαλάτα λαχανικών, αλλά για μία πρωτότυπη και δροσιστική φρουτοσαλάτα όπως διαβάσαμε στο blog της στο Youweekly.gr, η οποία περιλαμβάνει τα εξής υλικά:

1 μεγάλη φέτα καρπούζι , κομμένη σε μέτρια κομμάτια

1 μέτρια ώριμη ντομάτα, κομμένη σε μεγάλα κομμάτια

1 μέτριο κομμάτι φέτα

½ ψιλοκομμένο κρεμμύδι

Φρέσκο βασιλικό

Φρέσκια μέντα ή δυόσμο

Πιπέρι καγιέν

Μπαλσάμικο ξύδι

Λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Χυμό από ½ lime

Αλάτι-πιπέρι

Οδηγίες παρασκευής: Ρίχνετε την ντομάτα, το κρεμμύδια, τη φέτα και το καρπούζι σε ένα μεγάλο μπολ, ενώ ανακατεύετε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μικρότερο και περιχύνετε τη σαλάτα. Με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μη διαλυθεί το καρπούζι, ανακατεύετε και πασπαλίζετε με ψιλοκομμένο δυόσμο ή μέντα και σερβίρετε.

Πραγματικά, θα δείτε πως η υγιεινή διατροφή μπορεί να γίνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα και απολαυστική, με τη σαλάτα αυτή να γίνεται η αγαπημένη σας καθημερινή συνήθεια- ελαφριά, αλλά και χορταστική θα σας αφήσει με ένα ευχάριστο συναίσθημα πληρότητας.

Ακολουθείστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα