Η Rosie Huntington έχει τα γενέθλιά της και εμείς θυμόμαστε τις πιο ωραίες εμφανίσεις της
Splash News

 

Η αγαπημένη μας Rosie Huntington- Whitley έχει γενέθλια σήμερα -γίνεται 31 χρονών- και η πρώην συνεργάτης και παντοτινή της φίλη, Behati Prinsloo, της ευχήθηκε μέσω μίας φωτογραφίας στο Instagram. Κι όμως ναι, μεγαλώνουν και οι άγγελοι της Victoria’s Secret, αλλά δεν έχουν και πολλά να φοβηθούν αφού η αυθεντική τους ομορφιά παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο. Στην περίπτωσή μας, δεν είναι η πρώτη φορά που θα χαρακτηρίσουμε την Rosie ως μία από τις πιο όμορφες Βρετανίδες. Αν και είχε πολύ σύντομη θητεία σε σχέση με αγγελάκια όπως η Adriana Lima και η Alessandra Ambrosio, καθώς την κέρδισε η αγάπη της για την υποκριτική, μας έχει χαρίσει κάποιες επικές εμφανίσεις με εσώρουχα όπως αυτή παρακάτω.

rosie

Όλα αυτά λοιπόν αναγνωρίζει και η πρώην συνάδελφός της και φίλη της Behati Prinsloo που προέβη σε μία συγκινητική κίνηση μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram. Η σύζυγος του Adam Levine και μητέρα των δύο παιδιών του, Dusty Rose και Gio Grace, ανάρτησε μία φωτογραφία της νεότερης Rosie που φανερώνει και την bubbly πλευρά του εαυτού της ξανθιάς bombshell. Η Rosie με ένα κουτάλι απολαμβάνει φυστικοβούτυρο απευθείας από το βάζο του χωρίς τύψεις με την πιο don’t tell your mama έκφραση.

Στο caption της φωτογραφίας η Behati μας καθήλωσε από την πρώτη λέξη μέχρι την τελευταία: «Για πάντα θα είναι η αγαπημένη μου δική σου φωτογραφία. Τόσο badass, και ακόμη πιο όμορφη τώρα ως μητέρα, δε μπορώ να πιστέψω ότι μεγαλώνουμε, τα μωρά έκαναν μωρά. Είμαι χαρούμενη να σε αποκαλώ φίλη μου. Χρόνια πολλά Rosie».

Just in case, σε περίπτωση που δε θυμάστε- αν και δεν ξεχνιέται εύκολα- η Rosie είναι ζευγάρι με τον Jason Statham, με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα γιο τον Jack Oscar.

Προς τιμή των γενεθλίων της, είπαμε να κάνουμε και εμείς το δικό μας throwback σε εκείνες τις φορές που μας άφησε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό. Κορίτσια, από εδώ οι 5 top εμφανίσεις για να εμπνευστείτε δια χειρός Rosie:

https://instagram.com/p/Bhe4RpTFifU/

Full του χρώματος: Με μίνι colorful φόρεμα και μοντέρνα πέδιλα αποδεικνύει πως τα καλλίγραμμα πόδια της έμειναν απαράλλαχτα και μετά την εγκυμοσύνη της, ενώ μας δείχνει και τον τρόπο να είμαστε glamorous αλλά όχι κιτς.

 

https://instagram.com/p/BhPXRP5gaHA/

Ακαταμάχητη επιβλητικότητα: Παρόλο που την αγαπάμε και τη sexy εκδοχή της, δε μπορούσαμε να αντισταθούμε και στην androgynous χάρη αυτού του αυστηρού look. Μαλλιά πιασμένα σε αυστηρό ύφος, μαύρο ζιβάγκο και μαύρο στενό παντελόνι σε συνδυασμό με γκρι ζακέτα office στιλ. Οκ, ας το παραδεχτούμε ζηλέψαμε και την ακριβή της τσάντα που απογείωσε την όλη εμφάνιση.

 

https://instagram.com/p/BfJgqDsDsuN/

Black X leather: Αυτός ο διαχρονικός συνδυασμός μετέτρεψε τη Rosie στο πιο μυστηριώδες και sexy πλάσμα on earth ενώ μας παρέπεμψε σε catwoman αναφορές.

 

https://instagram.com/p/BfHJeK4Dtyf/

Το total white είναι το νέο total black: Πραγματικά, ακόμη κι αν διαφωνείτε με αυτό το statement, θα παραδεχτείτε ότι στη Rosie ταιριάζει απίστευτα. Άσπρο ζιβάγκο με μεσάτη ζώνη και άσπρο παντελόνι ήταν ένας συνδυασμός που αγαπήσαμε πολύ και ελπίζουμε να είναι trend και τον επόμενο χειμώνα. Ας μην ξεχάσουμε και το πόσο πολύ της πήγαινε η τάση με τις αφέλειες, μιας και είναι από τις λίγες που μπορεί να τους δώσουν το justice που τους αξίζει.

 

 

https://instagram.com/p/BeqiRwEjR14/

Ποιο glam; Όλα είναι bohemian: Το gypsy στιλ είναι ένα από τα φόρτε της και, αν και δεν μας έχει συνηθίσει, αφού αγαπά τις γόβες στιλέτο, τα στενά ρούχα και το glitter, μπορεί να ταιριάξει και σε αυτή την αισθητική. Maxi gypsy φόρεμα με μεσάτη λεπτή ζώνη και καλόγουστα σκουλαρίκια ήταν ο λόγος που μας έκαναν να αγαπήσουμε αυτό το look.

.Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα