Η Rihanna φόρεσε δύο από τα πιο άσχημα αξεσουάρ που έχουμε δει στις πασαρέλες

Κάποιες γυναίκες σ’ αυτόν τον πλανήτη γεννήθηκαν για να τραβούν τα βλέμματα. Μία από αυτές είναι και η Rihanna η οποία είναι ένα πραγματικό fashion icon, όχι απαραίτητα γιατί πάντα επιλέγει το πιο καλόγουστο σύνολο, αλλά γιατί τολμάει και γιατί μπορεί να φορέσει ρούχα και αξεσουάρ που όλοι οι υπόλοιποι βλέπουμε στην πασαρέλα και θεωρούμε πως δεν έχουν σχεδιαστεί για την πραγματική ζωή. Επιπλέον δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να επιλέγει πρώτη και πριν από οποιονδήποτε άλλον ένα κομμάτι που στη συνέχεια γίνεται viral. Θυμάστε πριν από μερικές σεζόν που είχε δημιουργήσει πανικό στο Instagram όταν φόρεσε ακριβώς μετά το αντίστοιχο fashion show τις διακοσμημένες με κρύσταλλα Swarovski μπότες του Saint Laurent; Και φυσικά αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που η τραγουδίστρια επέλεξε ένα look που έγινε αντικείμενο συζήτησης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τον Ιούνιο του 2014 είχε πάρει το Fashion Icon Award στα CFDA, το οποίο μάλιστα της έδωσε η ίδια η Anna Wintour.

rihanna y project boots
@badgalriri

Αυτές τις μέρες λοιπόν μιλάμε συνέχεια για το Coachella. Πολλές ήταν οι εμφανίσεις που έκαναν εντύπωση, άλλες για τους σωστούς, και άλλες για τους λάθος λόγους. Η Rihanna βρέθηκε εκεί, έκανε μάλιστα και ένα πολύ μεγάλο πάρτι, αλλά το θέμα πάλι ήταν οι ενδυματολογικές της επιλογές, τις οποίες μοιράστηκε και στο Instagram. Θυμάστε πριν από μερικές σεζόν που είχαμε μιλήσει για τις over the knee UGG μπότες που είχαμε δει στην πασαρέλα του Y Project; H αλήθεια είναι πως δε μας είχαν κάνει και την καλύτερη εντύπωση και δε μπορούσαμε να φανταστούμε ότι κάποιος θα τις επιλέξει εκτός πασαρέλας. Η Rihanna έκανε την έκπληξη και φόρεσε μία εκδοχή αυτής της μπότας με τακούνι, την οποία συνδύασε με ίδιας απόχρωσης ρούχα. Το look ολοκλήρωσε με διάφορα κοσμήματα κάνοντάς το λίγο πιο glamorous, όπως άλλωστε απαιτείται για μια γυναίκα σαν τη Rihanna.

rihanna gucci
@badgalriri

Στη συνέχεια την είδαμε με ακόμα ένα «περίεργο» αξεσουάρ το οποίο έφερε την υπογραφή του Gucci. Ο Alessandro Michele σχεδίασε για τον επόμενο χειμώνα, ένα σκούφο που μοιάζει με fullface, στην πιο couture εκδοχή του, και η Rihanna φόρεσε και αυτόν. Όπως καταλαβαίνετε δε θα μπορούσε παρά να τον συνδυάσει με αμέτρητα κοσμήματα (όπως το διαμαντένιο δαχτυλίδι Le Vian αλλά και το χρυσό βραχιόλι Neil Lane)  και να κάνει για ακόμα μία φορά το σύνολο υπερβολικά λαμπερό και glamorous σε τέτοιο βαθμό που δε μπορεί κανείς να καταλάβει σε όλες τις φωτογραφίες ότι πρόκειται για το συγκεκριμένο αξεσουάρ με την υπογραφή του Gucci.

Το περίεργο δεν είναι ότι τα φόρεσε, το περίεργο είναι ότι μας άρεσαν και πως τελικά δεν είναι και τόσο άσχημα αυτά τα αξεσουάρ. Σίγουρα δε θα τα τολμούσε κανείς μας, αλλά για τη Rihanna, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, σε στιλιστικό επίπεδο τουλάχιστον. Κάπως έτσι κατάφερε να κάνει τη διαφορά σε ένα Coachella που και πάλι, λίγο πολύ, τα looks των celebrities, όσο ωραία και αν ήταν, έμοιαζαν μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα