Η πρώτη συλλογή μακιγιάζ της Chiara Ferragni μόλις κυκλοφόρησε!

Υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει η Chiara Ferragni; Όπως φαίνεται μάλλον όχι, αφού η επιτυχημένη fashion blogger μόλις κυκλοφόρησε μία συλλογή μακιγιάζ σε συνεργασία με την Lancôme.

«Αυτή είναι η πρώτη capsule collection μου για την Lancôme η οποία θα είναι διαθέσιμη παγκόσμια. Αργότερα στα stories (εδώ είναι 5 το πρωί) θα σας δείξω πώς δείχνουν η παλέτα και τα υπόλοιπα προϊόντα καθώς και όλα τα διαφορετικά μακιγιάζ που μπορείτε να πετύχετε με αυτά. Προς το παρόν, σας ευχαριστώ πολύ που αγαπήσατε την σειρά και που με κάνετε να νιώθω ξεχωριστή! Η συλλογή είναι διαθέσιμη online και σύντομα και σύντομα σε όλα τα καταστήματα στον κόσμο!», έγραψε η ίδια κάτω από το post της στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Η συλλογή αποτελείται από οχτώ προϊόντα, με εκείνα για τα χείλη να έχουν όλα ως κωδικούς σημαντικές ημερομηνίες από τη ζωή της Chiara (όπως η χρονιά που γεννήθηκε, η χρονιά που παντρεύτηκε και η χρονιά που ήρθε στη ζωή ο γιος της). Παρόλα αυτά, το star προϊόν της συλλογής είναι η Flirting Palette, η οποία περιέχει κραγιόν, σκιές, highlighters, ρουζ, ένα lip gloss και τρία πινέλα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Αν και η συλλογή δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα, μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα από sites του εξωτερικού.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα