Οι πρώτες φωτογραφίες από το δωμάτιο της Ελεονώρας Μελέτη και ο ενθουσιασμός της Μενεγάκη για την όμορφη μπέμπα

Ημέρα χαράς χθες αφού εκτός από την Khloe Kardashian, που γέννησε τα ξημερώματα της 12ης Απριλίου, το πρώτο της παιδάκι απέκτησε και η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, στις 05:30 το πρωί της 13ης Απριλίου, με καισαρική τομή, καρπό του έρωτά της με τον Θοδωρή  Μαροσούλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το μωράκι γεννήθηκε 3 κιλά ενώ ο μαιευτήρας και γυναικολόγος της Ελεονώρας, κ. Νίκος Στρατάκης, μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, είπε: «Ήρθε στο ΙΑΣΩ γύρω στις 3 το πρωί και στις 5:30 για λόγους μαιευτικούς έκανε καισαρική και τώρα κρατάει το μωράκι της. Ήταν πάρα πολύ ψύχραιμη και γλυκιά, όπως είναι πάντα η Ελεονώρα. Τον ομφάλιο λώρο τον έκοψε ο Θοδωρής Μαροσούλης. Γέννησε με επισκληρίδιο. Πιστεύω ότι το μωρό μοιάζει στον Θοδωρή σε αυτή τη φάση».

Κάτι που ήρθε να επιβεβαιώσει και η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της, αφού πληροφορήθηκε από τις πρώτες τη γέννα και μάλιστα από την ίδια την Ελεονώρα που της έστειλε γραπτό μήνυμα και φωτογραφία του μωρού.

«Εγώ πρωί πρωί έλαβα το μήνυμα. Γιατί μου το είχε τάξει, της το είχα πει. Όποιος γεννάει πρώτα εμένα να ενημερώνει. Νιώθω την χαρά εκείνων που το αποκτούν. Βλέπω το μήνυμα 8 η ώρα “Μου είπες να στο πω όταν θα γίνει, γέννησα την κούκλα μου”», ανέφερε για το μήνυμα που έλαβε.«Να ευχαριστήσω την Ελεονώρα γιατί την είδα φωτογραφία και έπαθα πλάκα. Το μωρό τους είναι ένα αριστούργημα. Τα χαρακτηριστικά είναι ίδια του Θεοδωρή… Ένα κουκλάκι!».

Τα χαρούμενα νέα επιβεβαίωσε και ο hairstylist και καλός φίλος της χαρούμενης μαμάς, Πάνος Καλλίτσης, με δυο φωτογραφίες που δημοσίευσε μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου όπου όπως παρατηρούμε είχε στηθεί ολόκληρη γιορτή με μπαλόνια, cupcakes και άλλα γλυκά σε ροζ και παστέλ αποχρώσεις ειδικά για τον ερχομό της μικρής.

kalitsis, kori meleti kalitsis, kori meleti

Εμείς το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε είναι να τους ζήσει και να τη δουν όπως επιθυμούν!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα