Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη μετά τον τοκετό: «Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία»

 

Χθες το βράδυ, λίγο πριν τις 22.00, η Ελένη Μενεγάκη έγινε μητέρα για τέταρτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 2.750 γραμμαρίων.

Όπως είναι φυσικό, η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, όπως και ο σύντροφός της, Μάκης Παντζόπουλος, ο οποίος γίνεται για πρώτη φορά πατέρας.

Από χθες όλα τα social media, στην κυριολεξία «έπεσαν» από τις χιλιάδες ευχές που δέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη, από τους θαυμαστές της και, αναμενόμενη ήταν η απάντησή της, η οποία ήρθε πριν από λίγα μόλις λεπτά, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, έγραψε: «Γεννήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι! Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία και ευγνωμοσύνη στο Θεό που μας χάρισε αυτό το πλασματάκι», ενώ στο αμέσως επόμενο tweet της, ανέφερε: «Σας ευχαριστώ που κι εσείς με την αγάπη σας και την θετική σας ενέργεια με βοηθήσατε να φτάσω στο ονειρεμένο σήμερα!Και να θυμάστε … Δώστε απλόχερα την αγάπη σας παντού και να είστε σίγουροι οτι με κάποιον τρόπο θα γυρίσει πίσω!».

menegaki

Στο πλευρό της άλλωστε είχε από την πρώτη στιγμή όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα και τον γιατρό της,Γιώργο Σταματίου, ο οποίος έκανε και δηλώσεις για την νεογέννητη κόρη της Ελένης.

Διαβάστε επίσης:

Η Ελένη Μενεγάκη γέννησε κοριτσάκι: Τι λέει στο Peoplegreece.com ο γυναικολόγος της

Ελένη Μενεγάκη: Στέλνει μήνυμα μέσω των συνεργατών της για την επικείμενη γέννα

Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα